Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok....

Lehet, hogy terhes vagyok. Mit mondjak anyának?

Figyelt kérdés

6 napja késik és szinte mindennap rosszul vagyok és hányingerem van.

Nem biztos,hogy terhes vagyok,mert tesztet nem merek venni...De ha az vagyok,akkor nem szeretném megtartani a babát.Nem az anyagiak miatt,mert jól élünk mi is és a barátomék is,de én még élni akarok,világot látni,egyetemre menni és nem gyereket nevelni.Azzal tönkre menne a saját és a családom élete is.

Beszéljek vele?Mit mondjak neki?

Legközelebb csak vasárnap tudok vele beszélni,mert elutazott,addig én a mamámnál vagyok,telefonon meg mégsem akarom vele megbeszélni ezt....

16/l

2011. aug. 18. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
93%
Ez most gonoszul fog hangozni, de ha ahhoz elég bátor vagy, hogy 16 évesen szexelj, akkor odáig is el kéne jutni, hogy a következményeket is viseld, vagy legalább egy tesztet megvegyél a boltban. Ha sokáig halogatod, kénytelen leszel megtartani, és annyi a nagy álmaidnak, plusz egy óriási pocakkal aztán tényleg mindenki tudni fogja, hogy mi van.
2011. aug. 18. 16:50
 12/78 anonim ***** válasza:
84%

Szex előtt kellene gondolkodni, nem utána! Ha ilyen felelőtlen vagy, akkor még nem való neked a szex.

Azonnal vegyél egy tesztet! Nem tartom nagyon valószínűleg a terhességet, mert az előváladék nem mindig tartalmaz életképes spermiumot, de azért az a 6 nap nem olyan kevés.

2011. aug. 18. 16:52
 13/78 anonim ***** válasza:
90%
miért nem mertsz venni?az jobb lenne ha enm teztelnél,de akor is terhes lennél?még időben el kell menni dokihoz h el lehessen veteti.ez nem nem merés kérdése....ha mertél védeezés nélkül szexelni,gondolj erre....
2011. aug. 18. 16:52
 14/78 anonim ***** válasza:
29%
bocs a helyesírási hibákért,de felidegesitenek az ilyen bátortalan tinik...
2011. aug. 18. 16:54
 15/78 anonim ***** válasza:
87%
Akkor vegyél kora reggel ha attól félsz hogy meglátnák, szünidőben kétlem hogy minden ismerősöd a Rossmannban shoppingolna reggel 8kor (vagy 9kor, vagy nem tudom mikor nyit).
2011. aug. 18. 16:54
 16/78 anonim ***** válasza:
71%
Sok eszed van, már bocs. Nem bántani akarlak, de most azért nem veszel tesztet, mert félsz, hogy terhes vagy??? Amikor 17 évesen késett nekem is, a frász kerülgetett, első utam egy drogéria volt, és vettem egy marék tesztet. Mondjuk nekem negatív lett, hála az égnek. Térj észhez nagyon gyorsan, ez nem játék...
2011. aug. 18. 16:56
 17/78 anonim ***** válasza:
94%

A második válaszoló vagyok.Mindenképp vegyél tesztet!

Az egy dolog,hogy nem jelentetted be anyukádnak,hogy élsz szexuális életet,mert nem mindenki van olyan viszonyban az anyukájával,hogy ilyesmit megbeszéljenek.

Viszont ha nem akarsz gyereket MINDIG védekezned KELL,mert még ha nem is élvez el benned a barátod,akkor is lehetsz terhes,csak kisebb az esélye.

Anyukádnak szerintem mondd el,hogy lefeküdtél a barátoddal,védekeztetek,de elszakadt az óvszer,és terhes vagy.Mondd el neki,hogy nagyon fontos neked a támogatása és reméled,hogy számíthatsz rá.Talán nem fog annyira kiakadni,bár ezt azért befolyásolhatja,hogy mennyi ideje vagy együtt a barátoddal,anyud ismeri/kedveli-e a pasidat...Valaki írta,hogy titokban is elmehetsz abortuszra.Ez nem így van,mivel 18 éven aluli vagy,mindenképp kell az egyik szülőd.Egyébként meg az abortusz nem ingyenes,nem tudom pontosan mennyibe kerül,mert szerencsére még nem kellett keresztül mennem ezen,de jó pár ezer forint,úgyhogy gondolom erre is anyukádtól kellene pénzt kérned.

Minden esetre ami megtörtént,azon már nem tudsz változtatni,de tanulni belőle még lehet,és szerintem akár terhes vagy,akár nem,beszélj anyukáddal,és írassatok fel fogamzásgátlót,hogy elkerüld az ilyen idegeskedést a továbbiakban.

2011. aug. 18. 16:58
 18/78 A kérdező kommentje:

Nagyvárosban lakom,de szinte mindig összefutok valakivel...

Nem vagyok felelőtlen,csak pár alkalom volt.És mástól is félek,de az már nem annyira tartozik ide,szóval mindegy.

Akkor várok holnapig és megpróbálok venni egy tesztet.

Csak annyira félek,hogy mi lesz,ha pozitív lesz.Akkor nekem végem.

2011. aug. 18. 16:59
 19/78 anonim ***** válasza:
93%
Az a pár alkalom felelőtlenség volt, szóval felelőtlen vagy.
2011. aug. 18. 17:01
 20/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem a világ vége. Kellemetlen, van ilyen is. Az meg kit érdekel, hogy összefutsz valakivel? Veszel még valamit és eltakarod vele, ennyi. Senkinek semmi köze hozzá. A másik, hogy igenis felelőtlen vagy, ha nem védekeztetek, még ha csak 1-2 alkalomról is van szó. Sajnálom kicsi lány, ha a szexhez nagynak érzed magad, akkor vállald a fel a következményeket is. Az abortusz amúgy 30ezer körül van, és 18 éves kor alatt szülő is kell hozzá.
2011. aug. 18. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!