Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek nem lehet gyereke...

Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?

Figyelt kérdés
Mondjuk milliós tételre gondolok,ha a pénz nála nem számít,de boldogtalan mert mert nem lehet gyereke..........
2011. júl. 20. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Grat!Még az is lehet, hogy nem egy baba lesz!Puszi Nektek!
2011. okt. 20. 13:02
 62/64 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is, én is sírok ám! :')
2011. okt. 20. 15:12
 63/64 anonim válasza:

Drága Istenem!Olyan nagyon aranyosak vagytok!Köszönjük szépen!

Sajnos még nem tudom ilyenkor mit kell tenni,de majd kérdezek itt,meg ugye ott az orvos.Még nem tudni,hogy mi a helyzet,d azóta megint teszteltem,és nagyon szép erős,és a T.csík már akkor erős lett,mikor a C.csík még halványodni sem látszott:)

LESZ KISBABÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan nagyon vágyunk rá,hogy el sem hiszitek!

Kérek szépen 1-2 privát írót,hogy szíveskedjen megkímélni attól,hogy:"HA SZABAD KÉRDEZNEM,MENNYIT FIZETTÉL A DONOR PETESEJTNEK?MERT ÉN IS ADTAM VOLNA NEKED ANNYIÉRT"...

Legyen az magánügyem,nem a pénz számít ebben az esetben.De elnézést kérek ha ezzel sértek egyesek becsületén,vagy a kíváncsiságát sértem.

De ha valaki nagyon akarja,hogy ide kiírjam,akkor sem fogom,mert ezzel nem a magamét,hanem a másik anyukát sérteném,és én nem vagyok Isten,hogy ítélkezzem mások felett!Köszönöm szépen a megértést.

Most csak arra tudok koncentrálni,hogy minden a legnagyobb rendben menjen,és várom,hogy gömbölyödön a pocakom:)Nem számít hogy kislány,vagy kisfiú,vagy hogy mennyi baba fogant meg.

Köszönöm szépen nektek drága szavaitokat!A Jó Istenke legyen veletek,és áldjon meg titeket!!!

2011. okt. 24. 13:16
 64/64 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék az ismeretlenül veled együtt örülők táborához csatlakozni. "Végig kísértem" figyelemmel a kálváriádat és olyan jó látni, hogy nem szabad soha feladni a reményt. Gratulálok nektek és minden jót kívánok.
2012. jan. 6. 00:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!