Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?
Drága Istenem!Olyan nagyon aranyosak vagytok!Köszönjük szépen!
Sajnos még nem tudom ilyenkor mit kell tenni,de majd kérdezek itt,meg ugye ott az orvos.Még nem tudni,hogy mi a helyzet,d azóta megint teszteltem,és nagyon szép erős,és a T.csík már akkor erős lett,mikor a C.csík még halványodni sem látszott:)
LESZ KISBABÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan nagyon vágyunk rá,hogy el sem hiszitek!
Kérek szépen 1-2 privát írót,hogy szíveskedjen megkímélni attól,hogy:"HA SZABAD KÉRDEZNEM,MENNYIT FIZETTÉL A DONOR PETESEJTNEK?MERT ÉN IS ADTAM VOLNA NEKED ANNYIÉRT"...
Legyen az magánügyem,nem a pénz számít ebben az esetben.De elnézést kérek ha ezzel sértek egyesek becsületén,vagy a kíváncsiságát sértem.
De ha valaki nagyon akarja,hogy ide kiírjam,akkor sem fogom,mert ezzel nem a magamét,hanem a másik anyukát sérteném,és én nem vagyok Isten,hogy ítélkezzem mások felett!Köszönöm szépen a megértést.
Most csak arra tudok koncentrálni,hogy minden a legnagyobb rendben menjen,és várom,hogy gömbölyödön a pocakom:)Nem számít hogy kislány,vagy kisfiú,vagy hogy mennyi baba fogant meg.
Köszönöm szépen nektek drága szavaitokat!A Jó Istenke legyen veletek,és áldjon meg titeket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!