Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?
Sziasztok!
Nem tudom,kit érdekel és kit nem,gondoltam tartozom annyival,hogy megírom mi történt:
Találkoztunk az anyukával,férjével,kislányával.Nagyon kedves,szinpatikus családról kell írjak.
Igaz,az oszág másik végében laknak,de mi elmentünk hozzájuk,az Ők kérésükre,mert nekik gond lett volna ekkora utat megtenni egy kislánnyal.Beszélgettünk,vittünk nekik ajándékot is,aminek inkább a kislány örült.
De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy beszélnem kell a távoli orvosommal(mint írtam fokvárosi),és kell egy időpontot kérnem tőle,ahová az anyuka is kell jöjjön.Neki ez nem lesz gond,repülővel gyorsabb lesz.
Ha megvan az időpont,az anyukát megvizsgálják,is amikor alkalmas lesz az időpont--mert nem mindegy mikor veszik le a petesejtet-,akkor jöhet a nagy nap!
Mi már nagyon várjuk.
Tömören ennyi a lényeg,de persze van még pár tenni való addig.
Kértem a dokimat,vegyen előre,ez megoldódott!
Azt,hogy biztosra menjünk,férjemtől vesznek le spermiumot,és így remélem sikerül,mert a dokim elvégzi amit kell.Nem nagyon tudom mi vár ránk,mert nagyon sokat a dokival nem beszéltünk erről,gondolom személyesen a bővebb felvilágosítást megkapjuk.
Egyébkét az anyukáról:
fital,171cm magas,barna a haja,barna a szeme,iskolai végzettsége pedig vegyész,de most gyeden van.
A beszélgetésből sok minden kiderült róla,erről nem szeretnék írni,mert magán.
Köszönöm szépen,hogy itt voltatok,hogy írtatok,meg MINDENT!
Mindenkinek a legjobbakat kívánom,és sok-sok gyermekáldást!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ölellek titeket!
Sziasztok.
Úgy örülök ennek!!:) Én is írtam, hogy ingyen is adnék, de én még fiatal vagyok.:(:) Remélem, hogy majd mindig írsz, hogy mi történik veletek, hogy vagytok!:)
Aztán majd jönnek a pocak-fotók, az UH-s képek, mi meg gyönyörködhetünk:))
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!:)
Én köszönök NEKTEK mindent!
Jelentkezni fogok,és írok.
KÖSZÖNÖM,HOGY MEGHALLGATTATOK,HOGY MELLETTEM ÁLLTATOK,ÁLLTOK.
Van egy hasonló helyzetben lévő ismerősöm(egy bizonyos meddőségi klubból ismerem),olyan problémája van mint nekünk.
Ha nem haragszotok,jelzem neki,ezt az oldalt.
Valamiért nem enged a gép előrehelyzést,de gondltam mint a KÉRDÉS KIÍRÓJA közlöm veletek,hogy nagyon nagyon nagyon boldog vagyok,vagyis boldogok vagyunk,mert épp teszteltem szép ++++ a terhességi teszten!
nEM TUDOM MIT KELL ILYENKOR TENNI,DE ALIG BÍROK MAGAMMAL,FÉRJEM NEM IS MENT DOLOZNI,EZ A NAP CSAK A MIÉNK,SÍRVA ÖRÜLÖNK!!!!!!!!!!!!
Előző vagyok a kérdés kiírója:
Elnézést a sok helytelen írásért,de csurognak a könnyeim,de nem bírtam tovább,muszáj volt írnom!
Köszönettel tartozom mindenkinek!
Hálás köszönet,és legfőképp azon édesanyának,akinek a petesejtje meghozza az áhított boldogságunkat!
Jajj de jó ezt olvasni:))
GRATULÁLOK A KISMAMÁNAK ÉS A KISPAPÁNAK!!!:))
Sok Sok Boldogságot és Egészséget Nektek és a Pici BABÁTOKNAK!!!:) Remélem minden rendben lesz!!!:)
Gratulálok!!
26hkm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!