Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek nem lehet gyereke...

Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?

Figyelt kérdés
Mondjuk milliós tételre gondolok,ha a pénz nála nem számít,de boldogtalan mert mert nem lehet gyereke..........
2011. júl. 20. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok, aki olyan hosszan írt. Megkérdezhetem, hogy esetleg írtak Neked privátba? Csak mert úgy látom, hogy a lelkesedés mintha kezdene alábbhagyni.
2011. júl. 21. 20:25
 42/64 anonim ***** válasza:

Félreértés elkerülése érdekében: nem taszít, csak furcsának tartom, de maximálisan megértelek, írtam is, egy cseppet sem irigyellek. Ugyanakkor ha már lehet válogatni, akkor miért ne?

Régen volt egy petesejt adományozós kérdés, ott is leírtam, hogy mivel tudom, hogy milyen várandósnak, anyának lenni, én simán adnék akár ismeretlennek, akár rokonnak petesejtet. Bevallom, elsőre én is akartam írni, hogy persze, itt vagyok, essünk neki, de nyilván ez nem csak az én döntésem, hanem a férjemé is. Vele meg most nem tudok ilyenekről beszélni. És nem akartam azt, hogy beleéld magad a sok jelentkezésbe :)

Kívánom neked, hogy minél előbb dobogjon egy kis szívecske a szíved alatt.

2011. júl. 21. 21:36
 43/64 anonim ***** válasza:

Nem tudom, jártál-e már ezen a fórumon, itt több anyuka felajánlja a petesejtjeit:

[link]

OFF: Ez engem egyébként teljesen ledöbbentett, hogy mennyi kétségbeesett nő kér petesejtet ...

2011. júl. 21. 21:44
 44/64 anonim ***** válasza:
és ezt olvastad már? [link]
2011. júl. 21. 22:07
 45/64 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget,a hozzászólásokat a linkeket,a bátorítást a és persze nem utolsó sorban,inkább első sorban a sok jelentkezést!

Sajnos tudnotok kell,hogy tényleg kell kivizsgáláson átesnie a donor petesejt adományozónak,ezt jól írta a kedves válaszoló,de nem olyan nagy dolog,mert itt Magyarországon ez rutinnak számít,és csekély beavatkozással jár.Nem fáj semmi,semmit nem érzel,lényeg a vérvétel,és a szűrés.

Megkérdik milyen rendellenességek fordulnak,fordultak elő a családban,milyen betegségek,öröklési hajlam,gyógyszerek,gyermekek egészsége(min.egy gyermeknek lennie kell az adományozónak),miért gondolta,hogy donor lesz,stb.,stb.,stb.,

Igen tudom kedves Válaszoló,hogy talán jobb lett volna ha nem írok pénzösszeget,de azért valljuk be,mindenkinek jól jön a pénz!

Én sem itt kezdtem ahol most tartok(fogtechnikus vagyok),de nem kell dolgoznom a férjem mellet.

Előtte sokszor örültem,hogy ki tudom fizetni a havi kiadásokat,hogy élni tudjak stb...

Én is a férjem mellett emelkedtem fel,és ezt nem is tagadom!Viszont nem a pénze miatt mentem hozzá,mert mikor megismertem,úgy állította be magát mint egy átlagos szállodai pincér(mikor a menyasszonya lettem,akkor tudtam meg,hogy a szálloda igazgató,és van 7 szállodája,és versenylovai,stb...

Engem nem a pénz tesz boldoggá,nem a nagy ház!

Annak vagyok a híve,hogy legyen inkább kicsi házam amiben boldog vagyok,mint egy nagy amiben gyerek nélkül boldogtalan!!!

Lehet én látom ezt így ,de én tényleg így látom!

Férjem maximálisan mellettem áll,támogat mindenben,mert 13 éve szerencsétlenkedünk,küszködünk.

Az ötlet,hogy itt kérjek segítséget,a kérdés kiírásának napján jutott eszembe,de erről a férjemet is megkérdeztem,aki annyit közölt,ha itt sem kapok gyors segítséget,akkor sehonnan!Próbáljuk meg,és ha sikerrel járunk,abbahagyjuk az előző eljárások folytatását is.

Remélem szerencsénk lesz,és egyetlen egy nő/anya/válaszoló teljes mértékben 100%-ossá teheti az életünket,és nem úgy élünk tovább mint egy pár(férj,feleség),HANEM MINT EGY CSALÁD---->>>ANYA,APA,KISBABA:)

2011. júl. 22. 09:40
 46/64 anonim ***** válasza:
Szia! Kívánom Nektek, hogy elérjétek azt, amire vágytok minél hamarabb. Lehet olyat kérni, hogy ha sikeres lesz a dolog és babát vársz, akkor írj ide néhány sort? Nagyon drukkolok Nektek! Egyébként megvannak már a lehetséges segítő nők?
2011. júl. 22. 10:28
 47/64 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

végigolvastam a soraidat, és megértem milyen nehéz lehet neked!

nekem van már egy kisfiam és jelenleg 14 hetes kismama vagyok a tesójával, tudom mit jelent anyának lenni, és el nem tudom képzelni az életem a gyermekem/gyermekeim nélkül.A világ összes kincsénél és pénzénél többet érnek és pótolhatatlanok.

Én szívesen segítenék neked, persze most nem lehet, januárra vagyok kiírva, ha addig nem találsz felajánlót, írj nekem privit, addig meg is ismerkedhetünk, ami szerintem szintén nagyon fontos, hogy tudd ki az adományozó, hiszen azért nem mindegy milyen géneket visz az a petesejt.

Sok szerencsét kívánok Neked, és ha úgy alakul keress meg bátran!

2011. júl. 22. 15:15
 48/64 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Neked is csak megköszönni tudom a kedvességed,csak hatalmas öleléssel gratulálok a 2.kisbabádhoz!Sok boldogságot,és jó egészséget nektek!

Kedves Mindenki!

Köszönöm szépen még egyszer az önzetlen válaszokat,és az ismeretlenül is segíteni akarást.

Mai napon vagyis még nagyon hajnalban,kaptam egy e-mailt privátban,miszerint egy hölgy tudna segíteni.

Kaptam róla fotókat,és a kislányáról is.

Mellékletként megkaptam egy 3 hónapos orvosi vizsgálat eredményét,miszerint ő már tett lépést arra vonatkozólag,hogy petesejt donor lehessen.

Én ezzel a hölggyel a férjem,és az ő férje jelenlétében fogok találkozni most hétvégén.

Ha nem bánjátok,azokat akik segítenek,és írtak magukról,illetve felajánlást tettek--még önzetlenül is--,kimásoltam egy mappába a válaszukat,illetve ezt a fórumot is elmentem,mert ha a hölgy valamiért meg gondolja magát,vagy a férje akkor szeretném veletek felvenni a kapcsolatot.Ez napokon belül kiderül remélem.

Nagyon izgatott vagyok,mert a férjem még nem látta a hölgyet,nem olvasta az e-mail-ját,bemutatkozását,ill.a leleteket.

Nagyon sírógörcsöm van,gombóc a torkomban,......ááá majd jövök.Elnézézt

2011. júl. 22. 15:57
 49/64 anonim ***** válasza:

Szia! Sokat írtam már itt Neked, nem is részletezem melyik válaszoló voltam, nem ez a lényeg. Nagyon örülök, hogy találtál valakit, aki szimpatikus és megfelelő lehet a számotokra. És ha megengedsz annyi megjegyzést, annak is nagyon örülök, hogy olyan valakit találtál akinek már van orvosi papírja-így valószínüleg pontosan tudja mire vállalkozik-és tett lépéseket az ügyben. Amennyiben mégis máshogy alakulnának a dolgok nyugodtan jelentkezz.

Nagyon nagyon drukkolok Nektek!

2011. júl. 22. 21:02
 50/64 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én ma olvastam végig az eddigieket. A kérdésre válaszolva igen, adnék akár ingyen is. De nem azért írok, hogy ajánlkozzak, mert már megtették sokan. Csak le szeretném írni, hogy olyan jó volt olvasni azt, hogy össze tudja hozni ez a kismamákat. Ha gyermekről van szó,mindenkinek megnyílik a szíve.Picit meg is könnyeztem. Szívből remélem, hogy sikerül. Olyan jó lenne erről olvasni majd kb. egy év múlva. Biztosan sokakban feléledne a remény. És én is úgy gondolom, hogy genetika ide vagy oda, mivel Te hordod ki, Te szülöd meg, Ti nevelitek, a gyermek a Tiétek.Szerintem sokan vélekednek így. Igazából tényleg csak ezért írtam, hogy be álljak az erkölcsileg "bátorítók" táborába . Minden jót és mihamarabbi gyermekáldást kívánok nektek.
2011. júl. 22. 22:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!