Lombikosok, mi a petefeszek tulstimulalasnak a jelei es veszelyei? Tegnap volt leszivasom,23 petesejtet szivtak le es ma nagyon fel van puffadva es be van kemenyedve a hasam alja. De szinte lathatoan. Ez normalis igy?
23 sejt? Gratula! Lesz fagyibaba még tesónak való is.
A tüneteiddel pedig menj orvoshoz.
Azért egy utat az orvosig érdemes lenne megtenni, mert van akinek rengeteg folyadék kerül a leszívott tüszőkből a hasüregébe, és azt el kell távolítani onnan.
A leszívott petesejtek száma nincs egyértelmű összefüggésben ezzel a jelenséggel. Nekem 2 x is volt ennyi petesejtem, mindkétszer nagyon fel voltam puffadva, de szerencsére elmúlt magától. Viszont olyat is tudok, hogy 18 petesejt leszívását követően 2 naponta hasfalon keresztül kellett leszívni a sok folyadékot a hasüregből. Úgyhogy azért nem kizárt.
Szóval a lényeg, sztem ha csak puffadva vagy, az normális. Ha nagyon görcsöl, az nem normális. Azért a biztonság kedvéért ha nyugtalanít a dolog, menj vissza, és megnézik neked mi újság odabent.
Sok sikert!
15 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!