Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek nem lehet gyereke...

Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?

Figyelt kérdés
Mondjuk milliós tételre gondolok,ha a pénz nála nem számít,de boldogtalan mert mert nem lehet gyereke..........
2011. júl. 20. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
Én is adnék, ingyen is. Nálam ez annyi mint egy véradás, már bocsánat. :O Ha valaki rászorul, adok természetesen.
2011. júl. 20. 18:07
 12/64 anonim ***** válasza:

Nehezen élnék együtt a tudattal,hoyg van egy gyermekem valahol a világban...főleg ha az illető közellakik...

Ha akkora összegről lenne szó,hoyg tényleg a teljes életünk megváltozna tőle (ehez jelenleg kb 100 millió feletti összeg kellene), akkor elgondolkodnék rajta legalább!

De csak elgondolkodnék...erre így nem tudok válaszolni most azonnal.

2011. júl. 20. 18:21
 13/64 anonim ***** válasza:
Természetesen még ingyen is adnék!!
2011. júl. 20. 18:25
 14/64 anonim ***** válasza:
Én ingyen is adnék...
2011. júl. 20. 18:43
 15/64 anonim ***** válasza:
én adnák örömmel és nem kérnék érte sokat,még ürülnék is hogy segíthettem
2011. júl. 20. 18:45
 16/64 anonim ***** válasza:
Adnék és mivel ő nagyon gazdag én meg nagyon csóró bizony elfogadnám a pénzt,mert nekem is van gyerekem akit el kell tartanom.
2011. júl. 20. 19:18
 17/64 anonim ***** válasza:

hú ez nehéz kérdés szerintem

mert persze a pénz nagyon jól jönne, de nem tudom hogy el tudnám e fogadni a gondolatot hogy él valahol egy gyermek aki tulajdonképpen az "enyém" vagyis az én génjeimet örökli, szóval erkölcsileg hasonló ahhoz mintha örökbe adtam volna a saját gyerekemet

2011. júl. 20. 19:20
 18/64 anonim ***** válasza:

Én képtelen lennék rá. Genetikailag az az én gyerekem.

Elfogadni elfogadnám a petesejtet abban az esetben, ha a férjem nagyon vágyna saját gyerekre. De például a testvéremtől, unokatestvéremtől, más rokontól, ismerőstől nem fogadnék el, mert az biológiailag a férjem és az ő gyereke lenne.

Viszont a béranyaságot bármikor bevállalnám, ha valamelyik rokonom nem tudná kihordani a babát.

És az örökbefogadással sincs semmi bajom.

De mindezt úgy mondom, hogy még nincs gyerekem.

2011. júl. 20. 19:33
 19/64 anonim ***** válasza:
Egyértelműen adnék. Ingyen is. Bármennyit.:)
2011. júl. 20. 19:54
 20/64 anonim ***** válasza:
Nekem van gyerekem, ettől függetlenül nem hiszem, hogy azért mert adok petesejtet úgy érezném, hogy ő az én gyerekem. Hiszen nem bennem fejlődik ki (ugye jól tudom?), nem én nevelem. A pénz egy másik kérdés. Ha valaki megkeres, de azt mondja, hogy nem tud fizetni, de nagyon vágyik egy babára, és tudnám, hogy minden adott egy baba fogadására, már csak ő hiányzik, akkor segítenék. De, ha valaki kérne és azt mondja fizetne is érte, akkor is adnék. Neki fontos, szeretné meghálálni és én el is fogadnám.
2011. júl. 20. 19:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!