Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek nem lehet gyereke...

Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?

Figyelt kérdés
Mondjuk milliós tételre gondolok,ha a pénz nála nem számít,de boldogtalan mert mert nem lehet gyereke..........
2011. júl. 20. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
Igen!
2011. júl. 20. 17:31
 2/64 anonim ***** válasza:

hűha,ez nagyon elgondokodtató........

régebben azt vallottam h ha Mo-n engedélyeznék szívesen lennék béranya.Mióta saját fiam van,igy biztos h nem lennék,mert ismerem annyira magam hogy hiába a másé sajátomként kezelném,és megviselne az elválás.

De a petesejt adás...hát a pénz jól jönne,de hogy ez erkölcsileg jó vagy sem,nem tudom.

2011. júl. 20. 17:32
 3/64 anonim ***** válasza:
Nem és nem is kérnék ilyent senkitől. A génjeit örökölné a gyerek,amiről semmit nem tudnék.
2011. júl. 20. 17:33
 4/64 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem a pénz miatt adnám,hanem a leendő anyuka boldogsága miatt.A boldogságot pénzzel megvenni nem lehet,de ha van,aki szívből,szeretetből segít-az mindennél többet ér :) Én szívesen segítenék :)
2011. júl. 20. 17:34
 5/64 A kérdező kommentje:
Nem béranyaságról lenne szó,hanem petesejtről.Egészséges petesejtről!
2011. júl. 20. 17:35
 6/64 anonim ***** válasza:
Én ingyen is adnék, bármennyi petesejtet. Engem nem zavar az ilyesmi.
2011. júl. 20. 17:37
 7/64 A kérdező kommentje:
Igen,akinek van gyereke az máshogy látja,de akinek már 13éve nem lehet egyetlen "gond"miatt,és lassan lejár a biológiai órája,hát ott azért szerintetek mit ér a sok pénz,meg nagy ház,luxus kocsi,stb...ha nincs kire hagyni?Egy gyereket nem pótólhatja mindez!
2011. júl. 20. 17:38
 8/64 A kérdező kommentje:
És ha pénz helyett egy házat adna?Amit mondjuk 10.000.000ft-ig te választhatsz ki bárhol?Akkor sem adnál?
2011. júl. 20. 17:44
 9/64 anonim ***** válasza:
Igen belemennék de csak úgy hogy a kicsit én ne ismerjem meg ,mert képes lennék ellopni!Mert ügye csak belőlem lenne.
2011. júl. 20. 17:47
 10/64 anonim ***** válasza:

Ez most elméleti kérdés?

Amùgy igen, én se hiszem, hogy vàrnék érte bàrmiféle "juttatàst" csak annyit, hogy soha ne kelljen vele talàlkoznom.. megszakadna a szìvem ha làtnàm, ìgy azt is el tudom képzelni, milyen annak akinek nem lehet... ôrôkbefogadàs?

2011. júl. 20. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!