Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?
Adnék ingyen is, ha nem lenne gyermekem.
Mivel van, és el kell tartani, meg szeretnék Neki tesót is, ezért fogadnék el érte pénzt, de csak ezért!!
Nagyon sok,és megosztó véleményeket kaptam,persze nagyon szépen köszönöm.
A férjemmel nincs semmi baj,sem erkölcsileg,sem egészségügyileg,sem sehogy.
Nagyon vágyunk egy kicsi babára,de nekem nem lehet sajnos.
Nem szeretnénk örökbe fogadni,mert én azt szeretném,hogy megismerjem milyen érzés a terhességet végig vinni,megszülnénk ketten a férjemmel,szoptatnám...nevelnénk.
Nálunk nem hiszem hogy lenne jobb helye,de kérdés mikor jönne?
A családomban sajnos senkire nem számíthatok ilyen területen,mert mikor férjez mentem külföldre,mindenki hátat fordított,a nővérem is akinek van 3 gyereke.
Ki vagyunk közösítve sajnos mert nekünk anyagilag nem gond az élet,pedig mikor segítséget kért tőlünk valaki,mi szó nélkül adtunk.
Egyik rokonunk 52millióval tartozik,és mikor megemlítettük neki,hogy nem kell megadnia a vásárolt vállalkozásának az árát,csak segítsen,akkor az volt a válasz,hogy próbálkozzunk tovább.
Ennek 3 éve:(
Nem szeretnék béranyát fogadni,nem szeretnék örökbe fogadni!!!!Nekem olyan gyermek kell akit én szülök meg!
Mindent megadnék azért,hogy egészséges kisbabánk legyen!MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagyonunk nem kevés,közel 1400 alkalmazott 4 országban,és csak petesejet az ami engem boldoggá tenne.
Vagyok több fórumon,de kételyek a válaszok.
Én addig nem szeretnék elfogadni(még sok -sok millióért sem) petesejtet,amíg a genetikai "anya" nem 100%-os a döntésében!
Nem kérek olyan személytől segítséget,aki később előjönne azzal a ténnyel,hogy 2 év múlva valahol a nagyvilágban meglát,megismer minket,és buntudat miatt ,vagy bármi más miatt,úgy érezné,hogy látta a kicsit,és emiatt megváltozik az élete.
Remélem értitek mire gondolok.
Olyan nőtől kérnék segítséget,akit ebben a férje is segít.
Sajnálom ha valaki megvet érte,de akinek nincs gyereke,és már sok sok éve nem is lehet,az a nő már bármire képes,hogy LEGYEN!!!!
Adnék ingyen is, mert tudom mi az, hogy várni egy gyerekre. Nekem már van egy lányom és tudom milyen anyának lenni, és érezni minden rezdülését a pocakomban, amikor terhes vagyok. Soha nem tudnék gyereket örökbeadni, de úgy gondolom egy petesejttel tudnék segíteni olyan Anyán akinek nem lehet gyereke. Nem okozna lelkitörést utána látni, hiszen örülnék, hogy jó helyen van és szeretik. Örökbeadni mégsem tudnék gyereket, akit én hordtam ki, átéltem 9 hónap gyötrelmeit, mert hát néha nem könnyű a terhesség.
De a petesejtdonáció szerintem teljesen más, hiszen a férfi spermájával termékenyítik meg, és az már semmilyen szinten nem tartozik hozzám, innentől kezdve nem is az én gyerekem. Ha valaki mindezt pénzért csinálja az nekem visszataszító lenne. Nekem nem volt elég tejem az első gyerekemnél. Volt olyan anyuka aki pénzért adta a tejet, vettem tőle, mert nem volt más lehetőségem, de aztán kaptam olyan anyukától, aki azt mondta, hogy segíteni akar, mert neki van, és tudja mennyit jelent ez egy másik gyereknek. Azóta tartjuk a kapcsolatot és nagyon jó a viszonyunk:) A másik anyuka csak pénzügyként kezelt minket és kb kétszer találkoztunk amikor a tejet odadta, olyan volt mintha boltban lettem volna. Nekem ez egy petesejt esetében fontos lenne, hogy már a másikon is a szeretet érezzem, akkor tudnám, hogy jó helyről kapom. Kívánom, hogy anya lehess!
Én is írtam már, hogy ingyen is adnék.:) Tegnap a kérdésed hatására megkérdeztem a páromat, hogy ő mit szólna, ha adnék, vagy ha mi kerülnénk ebbe a helyzetbe, hogy nem lehetne babánk mit szólna.:(
Azt mondta arra, hogy adhatok e, hogy "arra még nekünk is szükségünk lehet":) Mondtam neki, hogy ebből nekem nem csak egy van és másnak is joga van szülőnek lenni.. Azt mondta, hogy adhatnék és megkérdezte, hogy "nem lenne furcsa, hogy lenne egy másik nőtől és egy másik férfitól egy kisbabám?" Mondtam, hogy nem, hiszen nekik is joguk van átélni azt a csodát, amit nekem a pocakomban lakó kismanó nyújt és ha kibújik még jobb lesz és ezt az érzést SENKITŐL nem vehetjük el. Ráadásul én gyógyszer mellett lettem terhes, úgyhogy nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem kellett éveket/hónapokat várnunk Rá:)(igaz, hogy ráért volna még a kis drágám, de nem bánom egy percig sem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!