Lombikos vagyok kedden kapom vissza a két petesejtet szerintetek szerdán el utazhatok egy hatszáz kilométert nem merem meg kérdezni a dokit mert úgyis majdnem minden doki a pihenést javasolja szerintetek?
Szerintem inkább pihenj, nem hiába mondják a dokik!
Remélem sikerrel jársz! :)
Szia!
Szerintem ne menj!
Pihenj inkább sokat, és halaszd el az utazást.
Sok sikert.
én először betartottam szigorúan.Sajna nem sikerült.
Másodszorra a beültetés másnapjától rendesen dolgoztam,éltem a mindennapjaimat.És sikerült.
A doki egyébként azt mondta ,hogy sem a fekvéssel,sem a semmittevéssel sem lesz több esélyünk a sikerre.
Nem azt mondom,hogy nagytakarítottam meg cipekedtem,de simán főztem mostam,vasaltam,és elmentem dolgozni.Pedig álló munkát végzek.Kicsit eltereltem a gondolataimat is .Nem állandóan az járt a fejemben,hogy jaj csak sikerüljön.stb.És jobb volt így mint az elsőnél.Ott ez volt minden gondolatom,és már majdenm beleőrültem kivárni a 2 hetet.Így meg gyorsan elrepült az idő.
De ki hogy gondolja
Most vagyunk a 9.hétben.
remélem minden oké lesz
Én az utolsónál sokat pihentem, és az sikerült, amikor nem pihentem, azok nem sikerültek. A 600 km szerintem sok, én nem mennék.
28+6 hkm (lombikos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!