Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden kellene nem megjönnie....

Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
100%
/Banya/
2009. márc. 24. 14:58
 72/82 anonim ***** válasza:
100%
14.50-es. A halvány pozitív is pozitív!!!!!!Gratulálok!!
2009. márc. 24. 15:50
 73/82 anonim ***** válasza:
100%
12:48 nekem sajnos megjött.Most leállunk a babáról, mert új munkahelyre megyek májustól és próbaidő 3 hónap.Addig meg még táppénzről is kirúghatnak.Szóval még várunk 2-3 hónapot.Remélem aztán sikerül majd.Most pedig belevetem majd magam az új munkámba!!!Biztosan a Jóistennek még más tervei vannak velem!Mindenkinek szorítok.Sok sikert!!!
2009. márc. 24. 19:39
 74/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A ma 14:50-es vagyok.Nem hiszitek el mi történt.A halvány + tesztem hatására elmentem ma venni qupidot,mert az 10-es érzékenységű,és NEGATÍÍÍV!Nem értem hogy lehet?Mensi sehol,nem is érzem hogy jönne.Tiszta dühös vagyok.:( Igazából semmi más extra tünettel sem gazdagodtam,de akkor miért nem jön meg.Vmi bajom van,de annak is kellene hogy legyen tünete nem?Számolgattam: ebben a hónapban 7.-én szexeltünk előszőr,ha ebből az aktusból történne az esetleges terhesség,akkor ha a beágyazódásik kb.12 nap kell,akkor 19.-én történt meg kb.Ugye?Ma 24.-e van,tehát mikortól számítunk terhesnek?A beágyazódástól?Mert akkor 5 napos lennék vagy vagyok nem tudom,de lehetséges hogy ez miatt esetleg nem termelődik még elég hcg?Lehet hogy rosszul következtetek,mi a véleményetek?

2009. márc. 24. 19:45
 75/82 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Többen írták, hogy a 25ös kimutatta, a qupido nem, nyugi!

Aludj egy nagyot, és tedd el areggeli pisid, és vegyél egy 20-25ös tesztet, és megnyugszol.

2009. márc. 24. 21:18
 76/82 anonim ***** válasza:

Hát szorítok halvány pozitívos:)

Nekem sajna megjött...Majd talán legközelebb:(

Mindenkinek drukkolok.

/Banya/

2009. márc. 25. 12:42
 77/82 anonim ***** válasza:
nekem is megjött, 1 nap késéssel.
2009. márc. 25. 15:08
 78/82 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!Nekem még mindig nem jött meg.A hasam kicsit szurkál,meg ma és tegnap reggel úgy fájt,mintha megjönne,de nem,szerencsére.Folyásom szinte 0.Állandóan aludnék.A hőm még mindig 37.Terhes lennék?Ha pénteken csinálnék tesztet már kimutatná?
2009. márc. 25. 18:18
 79/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A tegnapi 14:50 és 19:45-ös vagyok a halovány + tesztes.Érdekes dolgok történnek velem.Mint ahogy említettem volt nagyon nagyon halovány épp hogy látható + tesztem tegnap,ma MEGJÖTT!,2 nap késéssel,a vérzésem nem kevés,de vmivel kevesebb mint szokott,DE csináltam még ma azért egy utolsó tesztet,hogy lezárhassam ezt a hónapot úgymond,de a teszt nem engedi,ugyanis most pillanatok alatt látszódott a 2. csík!És bőven 10 percen belűl erősebb mint a tegnapi és tegnapelőtti.Nem azt mondom hogy olyan erős mint a kontrollv.,de szabad szemmel jól látható rózsaszínű csík,mindegy milyen fényviszonyoknál nézem jól látható!Nem tudom,nem értem,megjött de erősebb a csík?Mindenesetre,szedem még a magne B6-t,Elevitet és folsavat,ja meg bizti kedvéért vettem be Nospát,mert egyszer mondta a doki hogy jót tesz,ne görcsöljek.Nincsenek csak apróbb görcsök néha,de biztos ami biztos.Mit szóltok?

2009. márc. 26. 12:38
 80/82 anonim ***** válasza:

Szia Elöttem Író!

Még nekem sem jött meg. 24-én kellett volna. Ma van a 31. nap. Máskor nem késik. Tegnap óta barnázgatok, de szerencsére ennyi. Semmit nem érzek. Aluszékony, aluszékony vagyok már vagy 1 hete, de nem ennek tudom be. Nem akarok beképzelni tüneteket. óránként elmegyek a mosdóba ellenőrizni a helyzetet. Ennyi. Ez most mi lehet? Mármint a barnázás. Nagyon-nagyon kevés. Épphogy meglátszik a fehérneműmön. Szerintetek?

2009. márc. 26. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!