Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?
Sziasztok!
A ma 14:50-es vagyok.Nem hiszitek el mi történt.A halvány + tesztem hatására elmentem ma venni qupidot,mert az 10-es érzékenységű,és NEGATÍÍÍV!Nem értem hogy lehet?Mensi sehol,nem is érzem hogy jönne.Tiszta dühös vagyok.:( Igazából semmi más extra tünettel sem gazdagodtam,de akkor miért nem jön meg.Vmi bajom van,de annak is kellene hogy legyen tünete nem?Számolgattam: ebben a hónapban 7.-én szexeltünk előszőr,ha ebből az aktusból történne az esetleges terhesség,akkor ha a beágyazódásik kb.12 nap kell,akkor 19.-én történt meg kb.Ugye?Ma 24.-e van,tehát mikortól számítunk terhesnek?A beágyazódástól?Mert akkor 5 napos lennék vagy vagyok nem tudom,de lehetséges hogy ez miatt esetleg nem termelődik még elég hcg?Lehet hogy rosszul következtetek,mi a véleményetek?
Nyugodj meg!
Többen írták, hogy a 25ös kimutatta, a qupido nem, nyugi!
Aludj egy nagyot, és tedd el areggeli pisid, és vegyél egy 20-25ös tesztet, és megnyugszol.
Hát szorítok halvány pozitívos:)
Nekem sajna megjött...Majd talán legközelebb:(
Mindenkinek drukkolok.
/Banya/
Sziasztok!
A tegnapi 14:50 és 19:45-ös vagyok a halovány + tesztes.Érdekes dolgok történnek velem.Mint ahogy említettem volt nagyon nagyon halovány épp hogy látható + tesztem tegnap,ma MEGJÖTT!,2 nap késéssel,a vérzésem nem kevés,de vmivel kevesebb mint szokott,DE csináltam még ma azért egy utolsó tesztet,hogy lezárhassam ezt a hónapot úgymond,de a teszt nem engedi,ugyanis most pillanatok alatt látszódott a 2. csík!És bőven 10 percen belűl erősebb mint a tegnapi és tegnapelőtti.Nem azt mondom hogy olyan erős mint a kontrollv.,de szabad szemmel jól látható rózsaszínű csík,mindegy milyen fényviszonyoknál nézem jól látható!Nem tudom,nem értem,megjött de erősebb a csík?Mindenesetre,szedem még a magne B6-t,Elevitet és folsavat,ja meg bizti kedvéért vettem be Nospát,mert egyszer mondta a doki hogy jót tesz,ne görcsöljek.Nincsenek csak apróbb görcsök néha,de biztos ami biztos.Mit szóltok?
Szia Elöttem Író!
Még nekem sem jött meg. 24-én kellett volna. Ma van a 31. nap. Máskor nem késik. Tegnap óta barnázgatok, de szerencsére ennyi. Semmit nem érzek. Aluszékony, aluszékony vagyok már vagy 1 hete, de nem ennek tudom be. Nem akarok beképzelni tüneteket. óránként elmegyek a mosdóba ellenőrizni a helyzetet. Ennyi. Ez most mi lehet? Mármint a barnázás. Nagyon-nagyon kevés. Épphogy meglátszik a fehérneműmön. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!