Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden kellene nem megjönnie....

Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
100%

9:37-es vagyok

Nekem 3 napja erős krémszerű folyásom van. Mostmár annyira fáj a mellbimbóm körül, hogy nem bírtam pólóba aludni. Erős bagós vagyok, de fél száltól is hánynom kell.

A legérzékenyebb teszt a Qupido, az ma már kimutathatja! (10es) patikába 1300-1900ft.

Én várok még!

Írjatok még!

puszi mindenkinek

2009. márc. 20. 15:26
 32/82 anonim ***** válasza:
100%

24-ek!

Lehet, h én megvárom ki mit tesztelt, aztán csak utána csinálom meg én is, mert egyszerűen nem merem megcsinálni....:)

2009. márc. 20. 15:31
 33/82 anonim ***** válasza:
100%
Átaludtam a fél délutánt, most ébredtem :) Bár mondjuk ez is lehet ettől a bolond időjárástól. Nem merek béres csepppet sem szedni. Tényleg szerintetek azt lehet szedni ilyenkor?
2009. márc. 20. 16:36
 34/82 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Most ébredés után elkezdett fájdogálni az alhasam. Mensi előtt szokott, de csak közvetlen mielőtt megindul a vérzés. Most nem tudom hogy ez mi lehet. Remélem nem akar most megjönni. :(((

H

2009. márc. 20. 16:45
 35/82 anonim ***** válasza:
100%

itt 9:37-es szétszakad a fejem!

Remélem nincs köze semmihez, ma ledolgoztam 12órát, amibe nem ülhettem le, mert bejárás volt (ápolónő vagyok). Sajnos nem kicsit érzem magam cefetül!:-(

2009. márc. 20. 18:45
 36/82 anonim ***** válasza:
100%

):37-es ismét, fontos kérdés:

Van még valaki itt, aki most hagyta abba a gyógyszert, és először próbálkozik?

Vagy akárr arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mit érzett, első hónapba, mikor abbahagyzta a gyógyszert(fog.g-t)? Akár privátba is, de légyszi! Milyen tünetekkel járt?

2009. márc. 20. 18:59
 37/82 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én abbahagytam /10 évig szedtem/,csak annyi történt hogy máskor 29-re és mikor abbahagytam meg először 38 napra jött meg.Aztán meg volt olyan hónap, egy év szünet után most a múlt hónapban hogy 46 ra jött meg.Most clostit szedtem mert azt mondta az orvos hogy nincs peteérésem.5 hónapja próbálkozunk ez a hónap minden reményem ha most sem sikerül nagyon elkeseredett leszek!!!Ami furcsa volt szerintem nálam, hogy most 10 hónap szünet után 2 hónapja mielőtt megjönne fájnak a cicijeim.Azelőtt sosem fájtak.Szerintem most kezd kiürülni, vagy helyrehálni a hormonháztartásom.Én szerintem soha többé nem szedek fog.gátlót, szerintem az én szervezetemet nagyon megkutyulta.
2009. márc. 20. 21:47
 38/82 anonim ***** válasza:
100%

Mizu veletek kedves 24-esek?Senki nem ír semmit.Én most görcsölgetek már három napja.Feltettem a görbémet egy kérdésben és azt írták rá hogy úgy néz ki triófázisos, és most kezdek örülni kicsit mert akkor lehet tényleg lesz baba.Bár nagyon félek e miatt a görcsölés miatt.Bár azt mondják sokan görcsölnek előtte és mégis baba van.

Kérlek írjatok mi a helyzet veletek!!!

2009. márc. 21. 10:44
 39/82 anonim ***** válasza:
100%

A fehérfolyás enyhébb, viszont a cicim az halálosan fáj továbbra is, tegnap egyszer nekem is görcsölt a pocim.

(9:37-es)

2009. márc. 21. 10:57
 40/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Ma reggel újabb két tizedet emelkedett a hőm, bárcsak így maradna! Mostmár borzasztóan izgulok, és félek is egyben! Cicik fájnak, de az mensi előtt is szokott. Sajna nincs semmi ami terhességre utalna.

H

2009. márc. 21. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!