Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?
9:37-es vagyok
Nekem 3 napja erős krémszerű folyásom van. Mostmár annyira fáj a mellbimbóm körül, hogy nem bírtam pólóba aludni. Erős bagós vagyok, de fél száltól is hánynom kell.
A legérzékenyebb teszt a Qupido, az ma már kimutathatja! (10es) patikába 1300-1900ft.
Én várok még!
Írjatok még!
puszi mindenkinek
24-ek!
Lehet, h én megvárom ki mit tesztelt, aztán csak utána csinálom meg én is, mert egyszerűen nem merem megcsinálni....:)
Előző vagyok. Most ébredés után elkezdett fájdogálni az alhasam. Mensi előtt szokott, de csak közvetlen mielőtt megindul a vérzés. Most nem tudom hogy ez mi lehet. Remélem nem akar most megjönni. :(((
H
itt 9:37-es szétszakad a fejem!
Remélem nincs köze semmihez, ma ledolgoztam 12órát, amibe nem ülhettem le, mert bejárás volt (ápolónő vagyok). Sajnos nem kicsit érzem magam cefetül!:-(
):37-es ismét, fontos kérdés:
Van még valaki itt, aki most hagyta abba a gyógyszert, és először próbálkozik?
Vagy akárr arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mit érzett, első hónapba, mikor abbahagyzta a gyógyszert(fog.g-t)? Akár privátba is, de légyszi! Milyen tünetekkel járt?
Mizu veletek kedves 24-esek?Senki nem ír semmit.Én most görcsölgetek már három napja.Feltettem a görbémet egy kérdésben és azt írták rá hogy úgy néz ki triófázisos, és most kezdek örülni kicsit mert akkor lehet tényleg lesz baba.Bár nagyon félek e miatt a görcsölés miatt.Bár azt mondják sokan görcsölnek előtte és mégis baba van.
Kérlek írjatok mi a helyzet veletek!!!
A fehérfolyás enyhébb, viszont a cicim az halálosan fáj továbbra is, tegnap egyszer nekem is görcsölt a pocim.
(9:37-es)
Sziasztok Lányok!
Ma reggel újabb két tizedet emelkedett a hőm, bárcsak így maradna! Mostmár borzasztóan izgulok, és félek is egyben! Cicik fájnak, de az mensi előtt is szokott. Sajna nincs semmi ami terhességre utalna.
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!