Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5
nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie
vagy valaminek?
Sziasztok.Nekem nem túl sok tünetem van csak a hasam görcsölgetett tegnap meg ma reggel is éreztem kicsit.A görbém elég érdekesen alakul, nem tudom mit gondoljak pár napja fel le ugrál 2 tizedet.Hogy a baba játszadozna vele.De jó is lenne.:)Remélem a görcsök nem a megjövést jelzik.:Nagyon szomorú lennék.:(
2009. márc. 20. 09:08
Helló 24-ek!
Nekem sincs semmi, amit ne foghatnék a napi 1 kg narancsra, vagy más gyümölcsre, amit megeszem. Igyekszem nem gondolni a dologra...többé kevésbé sikerül. Jó lenne kapcsolatban maradni, legalább az eredményekig, nem? Nem mérek hőt, sem más ilyen dolgot nem teszek. Megbeszéltem magammal, h még ezt a hónapot megadom magamnak, és csak utána kezdek vadul hőt mérni, meg ovu teszteket venni. November óta próbálkozunk.
2009. márc. 20. 09:21
Szia 9:21.
Mi is november óta próbálkozunk.Nem vagy még elkeseredve?Mert én már eléggé.Tudom, hogy korai, de akkor is el vagyok szontyolodva. :(
2009. márc. 20. 09:48
Négy nap van még, és azt gondolom, hogy a kedd reggel izgatottan kezdődik majd mindannyiunknak. Addig szerintem nincs túl sok értelme tesztelni, KI KELL VÁRNI. Ahogy olvasom az írásaitok, nektek sincs semmilyen olyan tünetetek ami egyértelműen igazolná a terhességet, de szerencsére olyan sem ami kivárná. Néha már örülnék egy hányásnak, mert azt már nem tudnám másnak betudni. :)))
2009. márc. 20. 09:49
9:8 as vagyok
Akinek van görbéje feltenné, kíváncsi lennék mert az enyém nagyon ingadozik igaz csak 2 tizedet.Van így vele valaki????Nagyon félek hogy megint nem sikerül!!
2009. márc. 20. 09:50
9:8 as vagyok megint
ha teszteltek majd írjátok meg az eredményt!!!Tök jó hogy így összejöttünk!!!
2009. márc. 20. 09:52
Én csak a hónap közepe után kezdtem el a hőmérőzést, így abból nem lehet túl sokat kiolvasni. Nekem 36.8 volt tegnap is és ma is. De amennyire én tudom az a lényeg, hogy az átlag alá ne essen. Ha 1-2 tizedet esik azzal még símán babás lehetsz.
2009. márc. 20. 09:54
9.21-es vagyok. Még nem AKAROK elkeseredni. Nekem a múlt hónap volt nagyon gáz, akkor kiborultam, de aztán beszéltem vkivel aki 2 éve próbálkozik és kicsit elszégyelltem magam. Semmi tünetem nincs. Van olyan teszt, ami 4 nappal a menszi elött kimutatja, de lehet, h meg kéne várni a keddet?
L
2009. márc. 20. 11:01
29/82 A kérdező kommentje:
Én októberben hagytam abba a gyógyszert, 7év után. Rendesen megjött, ciklus közepén mindig fájt a hasam, gondolom akkor volt pé. Egyszer csináltam ovu tesztet + lett. De mégse jött még eddig össze. Nem tudom miért? Annyira jó lenne, ha most összejönne, a párom is nagyon várja! Lahet vasárnap csinálok egy tesztet, mert kedd reggel nem fogok tudni. Mivel lenne érdemes, így korábban tesztelni? Mi a jó? NAGYON-NAGYON szorítok mindannyiunknak!!!!!
Én továbbra is azt mondom, hogy próbáljatok várni egy kicsit. ha a baba ott van azt kedden egyértelműen meg fogja mutatni azzal, hogy nem jön meg. Ez lesz a legpontosabb teszt eredmény, nem?
2009. márc. 20. 11:22
Kapcsolódó kérdések: