Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?
9:37-es agyok, hát nem tudom, szombat, vagy kedd? De gondolkodom, h veszek egy 10eset, és megnézem reggel, most írták meg hol lehet venni a városba, és 1300Ft, és nehezen bírok magammal, de félek a csalódástól.
Remélem folytatjuk ezt a topikot keddig!
Örülök, hogy ennyien összejöttünk, írhatnánk minden érzésről, tünetről, tesztről a napokban egymásnak ide.
Sziasztok 24-ek! :)
Nekem is kedden kéne megjönnie, úgyhogy ezennel jelentkezem a klubba. Viszont én meg már ott tartok -pont ezen agyaltam tegnap- hogy nem merek csinálni tesztet. Az előző hónapban kiborultam, amikor megjött, úgyhogy elhatároztam, h jön a kismanó, amikor szeretne, mi várni fogjuk. És képzeljétek, amióta igyekszem nem gondolni rá, érdekes módon nem vagyok felpuffadva, nem érzékeny a mellem és nincs hányingerem. Pedig ezeket a múlt hónapban mind érzékeltem. Annyira belelovaltam magam, hogy meghülyítettem a testemet. Jó lenne, ha a 24-ek jeleznék a teszteredményeiket, nem? Mindannyiatoknak SOK SIKERT!!!
L
Én érzem!Akkor mikor szeretkeztünk annyia jó volt, hogy hihetetlen, és másnap volt a pé(11.napon) és tudom.
De még idő kell, hogy lássuk a teszten, így szerintem kedden.
Kedden tesztelek.
Sziasztok lányok!
Na kivel mi újság a mai napon? Nekem továbbra sincsen semmi olyan tünetem ami egyértelműen terhességre utalna. Fájnak a melleim, de az mensi előtt mindig szokott.
Tegnap vacsorára megettem két gyrost meg egy baklavát, na mondjuk ez azért kicsit furcsa (169 cm/ 53kg), mert inkább madárétkű vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!