Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden kellene nem megjönnie....

Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tesztelj! Én nem tudnék várni.Mit veszíthetsz? Ha negatív az nem jelenti, hogy később nem lesz pozitív. De ha van türelmed akkor várd ki azt a napot amikor már tuti késik.
2009. márc. 19. 10:44
 12/82 anonim ***** válasza:
100%

9:37-es agyok, hát nem tudom, szombat, vagy kedd? De gondolkodom, h veszek egy 10eset, és megnézem reggel, most írták meg hol lehet venni a városba, és 1300Ft, és nehezen bírok magammal, de félek a csalódástól.

Remélem folytatjuk ezt a topikot keddig!

Örülök, hogy ennyien összejöttünk, írhatnánk minden érzésről, tünetről, tesztről a napokban egymásnak ide.

2009. márc. 19. 11:00
 13/82 A kérdező kommentje:
Nekem épp csak egy kis mellbimbó érzékenységem van. A hasam két napja eléggé szúrkál. Két napja volt egy pötty rózsaszínes folyás, tegnap meg egy csepp sárgás-nyúlós folyásom volt. Ma semmi.Ezért kérdeztem, hogy nálatok mi van? Van folyás? Őrülök, hogy ilyen sokan vagyunk akik keddre nem vérjuk. Nekem 10-e körül volt Pé-m. Nem teszteltem ovuval, de olyan egyértelmű hasfájásom és folyásom volt, hogy szerintem az volt. 28-29 naposak a ciklusaim, utoljára febr. 25-én volt meg. Én októberben hagytam abba gyógyszert, azóta próbálkozunk. Ki tesztel előtte? Mivel? Mikor?
2009. márc. 19. 11:11
 14/82 anonim ***** válasza:
100%
Ma egész nap úgy éreztem mintha meg akarna jönni keddre nem várom!!Remélem nem menszi lesz.Van aki érez ilyen megjönni készülő fájdalmat?
2009. márc. 19. 12:58
 15/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok 24-ek! :)

Nekem is kedden kéne megjönnie, úgyhogy ezennel jelentkezem a klubba. Viszont én meg már ott tartok -pont ezen agyaltam tegnap- hogy nem merek csinálni tesztet. Az előző hónapban kiborultam, amikor megjött, úgyhogy elhatároztam, h jön a kismanó, amikor szeretne, mi várni fogjuk. És képzeljétek, amióta igyekszem nem gondolni rá, érdekes módon nem vagyok felpuffadva, nem érzékeny a mellem és nincs hányingerem. Pedig ezeket a múlt hónapban mind érzékeltem. Annyira belelovaltam magam, hogy meghülyítettem a testemet. Jó lenne, ha a 24-ek jeleznék a teszteredményeiket, nem? Mindannyiatoknak SOK SIKERT!!!

L

2009. márc. 19. 13:13
 16/82 anonim ***** válasza:
100%
12:58 vagyok.Én nem merek a nem várt előtt tesztelni, sőt a nem várt után is rettegek majd, ha csak addig meg nem jön.Remélem nem jön legalábbis a menszi.A baba pedig jó lenne minden vagyunk már.De ő csak várat magára.Még csak 5 hónapja próba, de el sem tudom képzelni hogy azok hogy bírják a várakozást akik évek óta próbálkoznak.Tudom hogy korai, de kezdem feladni.
2009. márc. 19. 13:20
 17/82 anonim ***** válasza:
100%

Én érzem!Akkor mikor szeretkeztünk annyia jó volt, hogy hihetetlen, és másnap volt a pé(11.napon) és tudom.

De még idő kell, hogy lássuk a teszten, így szerintem kedden.

Kedden tesztelek.

2009. márc. 19. 15:24
 18/82 anonim ***** válasza:
100%
09.51-es vagyok.Mint ahogy írtam vettem tesztet és egyértelműen -.:(( Mostmár nem csinálok többet jövő hétig.Én használom az ovu tesztet is,jóstesztként,de nekem egyre halványabb sajna,ha hihetek ebben.Remélem ezt már csak hülyítésnek találták ki.Hát nincs más hátra mint várni.
2009. márc. 19. 15:46
 19/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Na kivel mi újság a mai napon? Nekem továbbra sincsen semmi olyan tünetem ami egyértelműen terhességre utalna. Fájnak a melleim, de az mensi előtt mindig szokott.

Tegnap vacsorára megettem két gyrost meg egy baklavát, na mondjuk ez azért kicsit furcsa (169 cm/ 53kg), mert inkább madárétkű vagyok. :)

2009. márc. 20. 07:48
 20/82 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Valakinél valami? Tesztelt esetleg valaki? Nekem továbbra is fáj kicsit a cicim, meg szúr a hasam. De csak ennyi?
2009. márc. 20. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!