Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni.
Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó.
Legtöbbször bő vizes folyás van menstruáció előtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni.
Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
Ha megnézed a babatervezőkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemző a hüvelyre bőséges nyálka csak azoknál jellemző akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl.
Ime a leirás:
Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Húh, köszönöm a válaszokat!
Hát akkor erre nem alapozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!