Mára, holnapra nem várom. Nincs mensi előtti hasfájás, egyéb mensi tünet. A mellbimbóm fehér mirigyes szerű és kicsit duzzadt. Folyásom sincs, száraz vagyok. Ma teszteltem egy negatívat. Reménykedhetek még babában?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 14:10
1/13 anonim válasza:
ha mára holnapra nem várod elég lett volna hétfőn tesztelned (ha addig nem jön meg). mire ez a nagy sietség? most eheted a kefét hogy mi a helyzet.
3/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az!Sajna türelmetlen tipus vagyok.:)
2009. jún. 26. 14:16
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor már nem is reménykedhetek ugye?:(
2009. jún. 26. 14:17
5/13 anonim válasza:
azért még reménykedhetsz(első)!
6/13 anonim válasza:
Nekm 5 hetes volt a babám, amikor a teszt kimutatta. 4 hetesen még a kórházi teszt sem! Az első gyanús jel a mellbimbóm volt, ami úgy nézett ki, ahogy te leírod. Szerintem simán reménykedhetsz! Szorítok!
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként néha a köldök tájékon fáj a hasam.Vagy ennek nincs köze az esetleges terhességhez?
2009. jún. 26. 14:50
8/13 anonim válasza:
Szia énis mára holnapra nem várom, de nekem már van 4 + tesztem. remélem neked is sikerül drukkolok
9/13 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a drukkot!Gratulálok a pozitív teszthez!
2009. jún. 26. 14:55
10/13 anonim válasza:
Mindenki más,nekem minden menszi előtt olyan a mellbimbóm és mellé vörös és duzzadt. De Te attól még letsz babás! Szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!