Mára, holnapra nem várom. Nincs mensi előtti hasfájás, egyéb mensi tünet. A mellbimbóm fehér mirigyes szerű és kicsit duzzadt. Folyásom sincs, száraz vagyok. Ma teszteltem egy negatívat. Reménykedhetek még babában?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 14:10
11/13 anonim válasza:
nekem a múlt hónapban a mensi helyett volt pé-m. kicsit késett... akkor nem volt semmi tünetem, száraz voltam én is előtte, stb. persze ezerrel reméltem, hogy összejött, majd teszteltem egy negatívat (10 nap késéssel). rá három napra meg is jött :((
remélem neked inkább baba lesz. senkinek nem kívánom azt az érzést... olyan, mintha átvertek volna...
12/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a drukkot!Az én mellbimbóm egyébként nem vörös és kimondottan nem is fáj,csak esetleg érintésre.Kicsit mint ha sötétebb lenne mint szokott,de lehet,hogy csak bekébzelem.:(
2009. jún. 26. 15:09
13/13 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban nekem is késett,csak akkor volt vizes folyásom,most meg nincs.Igaz még szinte nem is késik.
2009. jún. 26. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!