szia nekem is penteken kellett volna megjonnie , de meg semmi , es ma an a 35.napom , ilyen sokat meg soha nem kesett , nekem nincs semmi folyasom , es a tesztem megis negativ , en sem ertem
2009. aug. 17. 10:09
2/20 anonim válasza:
előtte szedtél fogit? mert, ha ez az első hónapod és most hagytad abba a tablettát, akkor lehet, hogy az zavart be! miért pont a 18. naptól kezdtétek 2 naponta? előtte nem is voltatok együtt? általában, ha 28 napos a ciklusod, akkor a 14. napon van az ovud!
az, hogy milyennek kell lennie a folyásnak, az változó: van, aki száraz és van, akinek testápoló szerű folyása van!
de viszont már 3 napja késik, szerintem már kimutatná a teszt, ha babó van!
szorítok Nektek!
2009. aug. 17. 10:12
3/20 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Hány naposak a ciklusaid? Vagy nézted az ovulációt?
2009. aug. 17. 10:21
4/20 anonim válasza:
NINCS kötelező folyás, mindenkinél más!!! Van akinek ez menzit jelez és amikor baba van száraz és van akinek fordítva. De ha nagyon sok és sűrű akkor lehet gomba vagy fertőzés.
Hány naposak a ciklusaid? Mert ha átlag 28 akkor a 12. naptól kellett volna együtt lennetek, de ha 33-35 akkor lehet esélyes. Nekem 33 volt és a 18-19. nap volt tüszőrepedésem és most 32 hetes vagyok. De én pl száraz voltam menzi előtt.
Ha nem jön meg akkor a 33-35nap körül tesztelj egyet reggel.
Sok sikert a babához!
2009. aug. 17. 10:30
5/20 anonim válasza:
Így van! Se a hő, se a folyás, a hányinger, a mellfájás, stb. nem számít!
2009. aug. 17. 10:31
6/20 anonim válasza:
Én is péntekre nem vártam, tegnap a teszt halvány+ mutatott! Remélem az vagyok, nagyon szeretném. Sok sikert neked is! :-)
2009. aug. 17. 10:33
7/20 anonim válasza:
nekem 3 teszt is - lett!és ma a 36.napra megjött!!!2éve nem szedek gyógyszert és ebben az évben a 33 nap volt a legtöbb(most már a 36.nap)
a következő hónapban megvárom a 40napot és csak akkor tesztelek:)
2009. aug. 17. 10:35
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A ciklusom normál 28-29 napos.Álltalában pontos.Hamarabb nem tudtunk együtt lenni,munka miatt nem tudtuk összehozni.Ahogy írtam,még ez az első hónap,hogy próbálkoztunk,úgyhogy én még nem görbézek,meg jóstesztezek,vagy hasonló.Fogamzásgátlót soha nem szedtem,vagy megszakításos módszerrel,vagy óvszerrel védekeztünk.Nem hiszem,hogy fertőzés lenne,mert (sajnos) nem is egyszer voltam már gombás,és az nem ilyen.Meg nem fáj sehol semmi.Tegnap jelentkezett a folyás,és sok volt.Ma már kevesebb.Tüneteim nincsenek.sem a menzire,sem pedig babóra.Köszönöm a jókívánságokat,a babásoknak pedig nagyon gratulálok.Ha ma nem jön meg,holnap reggel tesztelek,és megírom az eredményt.
2009. aug. 17. 11:13
9/20 anonim válasza:
ok, szorítunk Neked!
2009. aug. 17. 11:24
10/20 anonim válasza:
A jóstesztelést nem is ajánlom.:) De Te inkább ovutesztre gondoltál szerintem. Az viszont jobb, mint a hőmérő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!