Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden kellene nem megjönnie....

Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:
hát én is így vagyok, hogy szinte semmi folyás. Mint velőbb írtam csak az a kis véres-barnáa volt szex nután,de enníi.Azt olvastam, hogy mensuói előtt vizesfolyás van, ha baba van semmi vagy csak krémes. Remélem nálumk is így van!!Holnap tesztel valaki?
2009. márc. 22. 20:21
 52/82 anonim ***** válasza:

Nekem kissé kevesebb, mint a napokba testápolószerű, és savas szagú, de nem bűzös!Egy hete ez jön belőlem.

A melleimhez nem lehet hozzáérni, életembe nem fájt így, még mikor kislányként nőtt akkor se, és hámlik, és több helyen "elszakadt" a bőr, annyit nőt(tudjátok, mint mikor hirtelen hízol, és olyan sriás lesz a bőr.

Ráadásul egyik pillanatba sírok, másikba dühöngök-----ez utóbbi sajnos nálam mensijel szokott lenni:-(

2009. márc. 22. 20:46
 53/82 anonim ***** válasza:
Ma hajnalba még negatív:-(
2009. márc. 23. 07:30
 54/82 A kérdező kommentje:

Hát ebben a hónapban se jött össze. Tegnap este minden előjel (hasfájás) megjött. Ma se fáj a hasam,hanem a köldököm körül szúrkál. Először azzal bíztattam magam, hogy ettől lehetek terhes ha kevesebb lesz, más lesz, de hát ezzel múlt hónapban is bíztattam magam és akkor se lett más, és szerintem most se. Talán jövő hónapban.

Mindenki másnak nagyon jó eredményt (+) kívánok!!!!

2009. márc. 23. 08:10
 55/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Már csak 1 nap és minden kiderül. Nem gondolom, hogy holnap pozitív teszttel fogok büszkélkedni, nem hiszem, hogy ekkora szerencsém lenne. Egyenlőre nálam nem változott semmi. A hőm ma reggel 36.8 volt a legmagasabb eddig mért értékem 37.0 volt. Olyannyira nagyító alatt vizsgálom a testem minen rezdülését, hogy azon magam is meglepődtem. Cicik még fájnak, tegnap és tegnapelőtt rosszul lettem, de ez lehet az idegeskedéstől is. Olyan érzés volt mintha leesett volna vércukrom és a vérnyomásom sem stimmelt szerintem. Kicsit fájdogál a hasam, ez már egyértelműen menstruáció előtti fájdogálás. Drukkolok mindenkinek! Kitartás!

H

2009. márc. 23. 10:06
 56/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nem bírtam ki csináltam reggel egy tesztet(gabriel) sajna negatív lett.

És a nuku folyást felváltotta mára a vizes...Ez a mensi előjele :(

Szomi vagyok,de azért reménykedek és remélem csak korán teszteltem és nem fog megjönni.

Kérdező:nagyon sajnálom:( majd jövő hónapban biztos sikerül!!

/Banya/

2009. márc. 23. 11:18
 57/82 anonim ***** válasza:
100%
Szaisztok Lányok! Felemelő érzés olvasni hogy mennyien érzünk ugyanúgy! Csatlakozom közétek,én sem várom holnapra.Eddig mindennap alig vártam a reggeleket hogy mérhessem a hőmet,mert előző napokban szépen ívelt felfelé,ami őgy nézett ki hogy napokig 37 volt,majd 1 nap 37,2 és tegnap már 36,9 és ma is,igaz ahogy felébredtem tegnap is meg ma is és a számba tettem a hőmérőt,mindkét esetben visszazuhantam álmaimba és arra keltem hogy nyitott számból kissé lóg ki a hőmérő.:D.Na mindegy,1 ok arra hogy reménykedjek,csak ennek köszönhetően esett visszább a hőm.Hát ma reggel is és tegnap is csináltam persze tesztet,de negatív,majd sunyin elővettem a nagyítóm hátha azzal leleplezem azt a 2.csíkot,de sajnos biztos a nagyító a rossz jelszóval tovább reménykedem.Már nem is tudom hogy szánalmas vagyok vagy nevetséges.Mindenestre krémes folyásom van és hámlik a mellbimbóm,de lehet hogy csak a melltartóktól van nem tudom,de egy biztos hogy hirtelen hulla fáradtság kap el a nap bármely szakaszában,ami lehet hogy a tavaszi fáradtság akar lenni.Hát a derekem is fájdogál.Szóval reménykedjünk tovább és hátha holnapra csoda történik VELÜNK!:))
2009. márc. 23. 11:32
 58/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok.

Olyan jó látni hogy ilyen sokan vagyunk!!!Nekem még hala isten semmi, és látom sokak így vannak.Reggel gondoltam tesztelek, de lehet várok még egy két napig.Egyszerűen félek hogy negatív eredmény lesz és megint borzalmasan magamba zuhanok!!!Már nem igazán bírom a negatív teszt látványát.Pénteken kellene lehet tesztelnem, megpróbálom addig kibírni valahogy.

Tüneteim nem igazán vannak 2 nappal ezelőtt 3 napig fájt a hasam de két napja semmi.A cicim kicsit fájdogál 2 napja inkább oldalt, de nem vészes.Folyásom szinte semmi, talán egy kis krémes, de jelentéktelennek mondanám.A hőm 37.9 tegnap is ennyi volt, tegnap előtt viszont 37.1.Hogy miért ugrándozik így nem tom?Mit gondoltok?Sok sikert mindenkinek aki már holnap megpróbálja a tesztelést!!!Szorítok és írjátok meg mi lett az eredmény!!!

2009. márc. 23. 12:35
 59/82 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj,lehet,hogy nekem se jött össze...Barnázok.

Bár sose szoktam mensi előtt,nekem mindig úgy kezdődik,h egyszer csak kibuggyan a vér,előtte semmi barna.

Remélem még van remény...

/Banya/

2009. márc. 23. 15:19
 60/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

11:32-es vagyok.Ítram már ma hogy reggel csináltam tesztet ami- lett.Dél körül csak csináltam mégegyet ami szintén - lett,majd 3 óra kor indultam a fiamért,na mondom ránézek,és vmi homályosan ott volt.Persze tudom több óra eltelt,de a remény hal meg utóljára.Így hát gyorsan elmentem egy olyan gyógyszertárba ahol még nem ismernek mint rendszeres teszt vásárlót és kértem egy tesztet,Medilábot kaptam.Gyorsan meg is csináltam és kb. 5 perc múlva látszott vmi,de nagyon-nagyon haloványan,tényleg csak épp hogy,de mégis.Hát remélem hogy holnap reggel elbúcsúzhatom a mensimtől 9 hónapra.Azért vannak még fenntartásaim a teszttel kapcsolatban,de remélem hogy leszáll végre közénk egy pici lélek,mert 2 tesó várja már nagyon!:) Ti hogy álltok,kibírtátok hogy ne teszteljetek?

2009. márc. 23. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!