Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?
10-essel kellett volna és reggeliből. De ne add fel, ebből még lehet baba! Te is nagyon türelmetlen vagy? Én is annyira várom már a keddet. Lassan már ott tartok, hogy mindegy mi lesz csak tudnék már biztosat, mert beleörülök a várakozásba. Nem értem, hogy bírják azok akik már évek óta próbálkoznak.
H
Sziasztok 24.-iek!
Fejlemények?
Nekem továbbra is nagyon fájnak a melleim, és már viszketnek is, és még kitartóan van testápolószerű folyásom!
Nektek?
Szia!
Én írtam előtted, hogy esett a hőm, de lehet, hogy csak azért mert nem tudtam rendesen megmérni. Izgatottan várom a holnap reggeli hőmérőzést. Neked pedig annyit, hogy a www.babatervezok.otthona.net -en rengeteg olyan terhesgörbe van ahol 1-2 tizedet esik a hő, a lényeg, hogy ne essen az átlag alá. Szorítok neked is!
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy erre a kérdésre ennyien írtatok és ennyien megírjátok mi a helyzet veletek? Nekem kicsit fáj a cicim, meg néha szúrkál a hasam. Csináltam ma egy teszte (lily), de sajna negatív.Nálatok van valamilyen folyás? Ha összejön a baba kell lennie valamilyen folyásnak lenni? Nálam nincs semmi, de a mai együttlét után ahogy távozott belőlem a "cucc", megfigyeltem hogy kicsit pirosas-barnás. De ennyi volt, azóta se semmi.Mi lehetett ez?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok,keddre nem várom.
Ma délutáni tesztem negatív :(
De már nem is merek kedden tesztelni,nehogy csalódjak,szerintem majd csak szerda reggel fogok.
Cicim érzékenyebb,eresebb és vmi kis dudorkák jöttek ki a bimbóm körül.
Hát rem baba van a dologban.
És ne felejtsétek már el megírni,h kinek mi lett az eredmény!!
/Banya/
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem hüvelyváladék szinte egyenlő a nullával a mai napon. Nem tudom, hogy ez mit jelent, bár ahogy olvasgattam a neten nekem úgy tűnt, hogy senki sem tud erre egyértelmű választ adni.
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!