Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden kellene nem megjönnie....

Kedden kellene nem megjönnie. Ha terhes vagyok, így 5 nappal a nem várt előtt kellene valami folyásnak lennie vagy valaminek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
25-össel délutániból negatív:-(
2009. márc. 21. 15:39
 42/82 anonim ***** válasza:
100%

10-essel kellett volna és reggeliből. De ne add fel, ebből még lehet baba! Te is nagyon türelmetlen vagy? Én is annyira várom már a keddet. Lassan már ott tartok, hogy mindegy mi lesz csak tudnék már biztosat, mert beleörülök a várakozásba. Nem értem, hogy bírják azok akik már évek óta próbálkoznak.

H

2009. márc. 21. 16:06
 43/82 anonim ***** válasza:

Sziasztok 24.-iek!

Fejlemények?

Nekem továbbra is nagyon fájnak a melleim, és már viszketnek is, és még kitartóan van testápolószerű folyásom!

Nektek?

2009. márc. 22. 09:58
 44/82 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Ma nagyot csalódtam, mert esett a hőm 3 tizedet, de elrontottam a hőmérőzést. A párom álmában kiáltott egyet én meg felriadtam, és azt hittem elaludtam. Felpattantam, hogy megnézzem mennyi az idő, de még csak hajnal volt. Próbáltam visszaaludni, de csak forgolódtam 20 percig és ezután mértem meg a hőm, (ez kb egy órával azelőtt volt ahogy szoktam mérni). Akkor ez most érvénytelen? Majd újabb 20 perc múlva megmértem még egyszer akkor már emelkedni kezdett.
2009. márc. 22. 10:36
 45/82 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 napig fájt a hasam, ma semmi.Egy picit mintha fájna a cicim, de csak éppen hogy.Folyásom csak icipici van.Ma reggelre 2 tizedet esett a hőm szerintetek mit jelenthet ez.Nagyon el vagyok keseredve vajon meg fog jönni???????
2009. márc. 22. 14:21
 46/82 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én írtam előtted, hogy esett a hőm, de lehet, hogy csak azért mert nem tudtam rendesen megmérni. Izgatottan várom a holnap reggeli hőmérőzést. Neked pedig annyit, hogy a www.babatervezok.otthona.net -en rengeteg olyan terhesgörbe van ahol 1-2 tizedet esik a hő, a lényeg, hogy ne essen az átlag alá. Szorítok neked is!

2009. márc. 22. 14:59
 47/82 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Örömmel látom,hogy ennyien vagyonk.Remélem mindenkinek + lesz.Nekem annyi,hogy 1 hete nyomást érzek a bal petefészkemnél és pénteken volt,hogy azt hittem beteg leszek,mert 37,3 volt,azóta is 37 vagy e feletti.Tegnap néha beleszúrkált.És kicsit kómás vagyok (álmos,fáradt)
2009. márc. 22. 17:31
 48/82 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy erre a kérdésre ennyien írtatok és ennyien megírjátok mi a helyzet veletek? Nekem kicsit fáj a cicim, meg néha szúrkál a hasam. Csináltam ma egy teszte (lily), de sajna negatív.Nálatok van valamilyen folyás? Ha összejön a baba kell lennie valamilyen folyásnak lenni? Nálam nincs semmi, de a mai együttlét után ahogy távozott belőlem a "cucc", megfigyeltem hogy kicsit pirosas-barnás. De ennyi volt, azóta se semmi.Mi lehetett ez?

2009. márc. 22. 18:37
 49/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok,keddre nem várom.

Ma délutáni tesztem negatív :(

De már nem is merek kedden tesztelni,nehogy csalódjak,szerintem majd csak szerda reggel fogok.

Cicim érzékenyebb,eresebb és vmi kis dudorkák jöttek ki a bimbóm körül.

Hát rem baba van a dologban.

És ne felejtsétek már el megírni,h kinek mi lett az eredmény!!

/Banya/

2009. márc. 22. 18:58
 50/82 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem hüvelyváladék szinte egyenlő a nullával a mai napon. Nem tudom, hogy ez mit jelent, bár ahogy olvasgattam a neten nekem úgy tűnt, hogy senki sem tud erre egyértelmű választ adni.

H

2009. márc. 22. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!