Nagyon szeretenék már kisbabát, de a párom hallani sem akar róla. Kérlek ne ítéljetek el, az miatt amire készülök. Hogyan tudnák teherbe esni?
Sajnálom! :(
De valószínű, hogy jobb lesz így!
Sok sikert az új élethez, mielőbb gyermekáldást kívánok! :)
Szia!
Hidd el, jobb ez így, mintha még több évedet elpazarlod rá.
Nagyon drukkolok, hogy megtaláld azt a társat, akivel családot fogsz alapítani és az egész életedet le tudod élni.
Szia!
Én a 03-01 18:30 vagyok. Most olvastam hogy mi történt veled azóta. Nagyon sajnálom amin keresztülmentél hidd el és nem bunkóságból írtam azt/úgy neked. Azonban igazából nem lep meg a dolog,hogy ez lett a vége, mert már mikor először olvastam a kérdésed valahogy éreztem hogy előbb-utóbb ez lesz, mert te sokkal jobbat érdemelsz ennél az alaknál! Minden tiszteletem a tiéd, hogy meghoztad talán életed legnehezebb döntését! Szívből kívánom hogy miharabb megtaláld az igazit és végre legyen babád akire annyira vágysz!! :) Ne sajnáld az elmúlt éveket! Nem tudom hány évig voltatok együtt, de ne emészd magad mert csak rosszabb lesz neked! Csak a szép dolgokra gondolj amiben közösen volt részetek biztos volt sok ilyen is és engedd hogy szép emlékké alakuljon az egész! Kicsit csak figyelj magadra, légy önző, esetleg amiket eddig nem tehettél meg..? ;) Tényleg koncentrálj magadra, erősödj meg fizikailag és lelkileg is és utána.. tiéd a világ ;):)).
Minden jót kívánok neked a jövőben! Ha van kedved, írj bármikor, bármit szivesen "meghallgatlak", érdekel mi lesz veled :).
Puszi
(egy 23 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!