Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretenék már kisbabát...

Nagyon szeretenék már kisbabát, de a párom hallani sem akar róla. Kérlek ne ítéljetek el, az miatt amire készülök. Hogyan tudnák teherbe esni?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok a párom 45 éves, nagyon szeretnék kisbabát, de a párom kijelentette hogy neki már nem kell több gyerek, mert az exével már van 4 gyereke. Az anyagi helyzetem teljesen biztosítva van, és imádom a páromat, de szerintem ö nem szeret annyira mint én, mert akkor vállalná velem a kisbabát. Tudom hogy hülyeség de én töle szeretnék kisbabát, mert szerintem ö életem nagy szerelme, csak ez fordítva nem igaz. Szóval hogy a lényegre térjek, megszakítással védekezünk, tudnátok nekem valami trükkött mondani, hogy hogyan tudnák így teherbe esni? Kérlek ne ítéljetek el, én ismerem a helyzetem és ha sikerülne nem kötelezném öt semmire.
2009. febr. 20. 10:44
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy csak most jelentkezek csajok. Nem sikerült a dolog, elhagytam a páromat és új életet kezdtem. Remélem megtalálom a férfit aki szeret annyira hogy családot alapítson velem. Kicsit belehaltam, 13 kilót fogytam, de már kezd újra csillogni a remény a szememben, ma már sajnálom azt a sok évet amit a volt párommal töltöttem, már tisztán látom a helyzetet, hogy soha nem is szeretett igazán.
2009. jún. 23. 10:26
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom! :(

De valószínű, hogy jobb lesz így!

Sok sikert az új élethez, mielőbb gyermekáldást kívánok! :)

2009. jún. 25. 08:54
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hidd el, jobb ez így, mintha még több évedet elpazarlod rá.

Nagyon drukkolok, hogy megtaláld azt a társat, akivel családot fogsz alapítani és az egész életedet le tudod élni.

2009. jún. 25. 10:14
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ugyes vagy, eros no, aki tudja mit akar. ebbol csak jo sulhet ki. megtetted az elso lepest, hogy megtalald amit keresel. nagyon szurkolok, hogy egy olyan ferfit talalj aki megerdemel Teged, es sok-sok gyerkoccel ajandekoz meg. :))) sok sikert, es boldogsagot.
2009. jún. 25. 22:08
 55/57 anonim ***** válasza:
Orulok hogy igy dontottél. Drukkolo Neked hogy minél elobb találj egy párt aki szeret és akivel boldog leszel. Igazán megérdemled a boldogságot! Lehet hogy nehéz volt a szakítás de nézz elore így sokkal boldogabb lehetsz. Minden jót kívánok Neked.
2009. jún. 26. 15:02
 56/57 anonim válasza:

Szia!

Én a 03-01 18:30 vagyok. Most olvastam hogy mi történt veled azóta. Nagyon sajnálom amin keresztülmentél hidd el és nem bunkóságból írtam azt/úgy neked. Azonban igazából nem lep meg a dolog,hogy ez lett a vége, mert már mikor először olvastam a kérdésed valahogy éreztem hogy előbb-utóbb ez lesz, mert te sokkal jobbat érdemelsz ennél az alaknál! Minden tiszteletem a tiéd, hogy meghoztad talán életed legnehezebb döntését! Szívből kívánom hogy miharabb megtaláld az igazit és végre legyen babád akire annyira vágysz!! :) Ne sajnáld az elmúlt éveket! Nem tudom hány évig voltatok együtt, de ne emészd magad mert csak rosszabb lesz neked! Csak a szép dolgokra gondolj amiben közösen volt részetek biztos volt sok ilyen is és engedd hogy szép emlékké alakuljon az egész! Kicsit csak figyelj magadra, légy önző, esetleg amiket eddig nem tehettél meg..? ;) Tényleg koncentrálj magadra, erősödj meg fizikailag és lelkileg is és utána.. tiéd a világ ;):)).

Minden jót kívánok neked a jövőben! Ha van kedved, írj bármikor, bármit szivesen "meghallgatlak", érdekel mi lesz veled :).

Puszi

(egy 23 éves lány)

2009. jún. 26. 15:51
 57/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Könnyes lett a szemem ahogy olvastam a jókivánságaitokat, nagyon szépen köszönöm! El sem hinnétek hogy milyen jól esik a támogatásotok! Puszi mindenkinek!!!!
2009. júl. 15. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!