Nagyon szeretenék már kisbabát, de a párom hallani sem
akar róla. Kérlek ne ítéljetek el, az miatt amire
készülök. Hogyan tudnák teherbe esni?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok a párom 45 éves, nagyon szeretnék kisbabát, de a párom kijelentette hogy neki már nem kell több gyerek, mert az exével már van 4 gyereke. Az anyagi helyzetem teljesen biztosítva van, és imádom a páromat, de szerintem ö nem szeret annyira mint én, mert akkor vállalná velem a kisbabát. Tudom hogy hülyeség de én töle szeretnék kisbabát, mert szerintem ö életem nagy szerelme, csak ez fordítva nem igaz. Szóval hogy a lényegre térjek, megszakítással védekezünk, tudnátok nekem valami trükkött mondani, hogy hogyan tudnák így teherbe esni? Kérlek ne ítéljetek el, én ismerem a helyzetem és ha sikerülne nem kötelezném öt semmire.
Valamennyi esély van, de jobb lenne ha löketet adnál nekik. Pl jusson minél több a kezedre (fogd fel a markodban akár :-), aztán menj ki gyorsan után a fürdőbe mintha mosakodni mennél. Lehet kapni injekciós tubust, abba szívd fel, dugd fel és a nyomóját jó erősen nyomd meg. Aztán uzsgyi lefeküdni és reggelig fel se kelj!
Elég mocskos egy módszer. És mi van ha tényleg elhagy? Nem fogod jobban sajnálni az elvesztését mint amennyire a babát szeretnéd?
2009. febr. 20. 11:08
12/57 anonim válasza:
A tűt rá ne tedd az injekciós tubusra! :-D
előző
2009. febr. 20. 11:09
13/57 anonim válasza:
35 évesen már nem sokat várhatsz ki tudja mikorra jon ossze vannak itt tobben is akiknek évekbe telik mire megszuletik a kis babó.A párod elég onzo lehet. Neki persze van már 4 gyereke te meg éld le az életed gyerek nélkul. És ha O pár év múlva elhagy már rég kiszaladtál az idobol és esélyed se lesz már megtapasztalni milyen is anyának lenni. Én is azt tanácsolnám hogy próbáld meg amit elottemlévok tanácsoltak. Sok szerencsét:o)! Kitartás ! Ha szeret biztos kitart melletted ha meg nem akkor nem a baba végett fog elhagyni amúgy is elhagyott volna :(.
2009. febr. 20. 11:10
14/57 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, hogy nem ítéltek el. Igen tudom hogy önzö a párom, de biztos ti is tudjátok milyen mikor halálosan belehabarodtok valakibe. Lehet hogy elhagyna, de végre anya lehetnék, és a kisbaba megkapná azt a szeretetet, amit eddig ö kapott.
2009. febr. 20. 11:15
15/57 anonim válasza:
Írod hogy megszakítással védekeztek. És ha pl. megpróbálnátok az óvszert és az torténetesen lyukas lenne vagy ha nem is lenne lyukas de lenne egy teljes adagod amit valamivel rovid ido alatt feljuttatnál ? Lehet hogy sikerulne. /Az elozo voltam/
2009. febr. 20. 11:16
16/57 A kérdező kommentje:
És köszönöm a tanácsaitokat is, nagyon aranyosak vagytok :-) Mindent megteszek az ügy érdekében!
2009. febr. 20. 11:17
17/57 A kérdező kommentje:
Egyébként én is erre gondoltam, mivel a szeretkezések után általában a hasamra engedi és kimegy mosakodni, tehát az éjjeli szekrényböl elökaphatnám az injekciós tubust és mehetnének is útjukra a kiskatonák :-)
2009. febr. 20. 11:19
18/57 anonim válasza:
Drukkolok hogy sikeruljon. Ha szeret akkor szerintem 1 baba még mindenképp belefér. Ha meg nam hát had menjen! Az anyává lenni a legcsodálatosabb dolog ami egy no életében torténhet. Szívbol kívánom hogy Te is átéld ezt a nagy érzést:o)
2009. febr. 20. 11:21
19/57 anonim válasza:
Ok, én benne vagyok, ez jó terv! :-D Aztán írd ám meg a sikert!
2009. febr. 20. 11:21
20/57 anonim válasza:
Azt azért kérdezd meg valaki hozzáértőtől mondjuk dokitól hogy nem sérül e a sperma ha betuszkolod az injekciós tubusba meg még elötte a tenyeredbe is dörzsölődik ahogy szippangatod fel. Tényleg nem értek hozzá úgyhogy lehet hogy ez hülye javaslat volt de azért szerintem kérdezd meg...
A lyukas gumi trükre én is gondoltam de ha elötte nem használtatok és most majd azzal csináljátok és terhes leszel.....tuti hogy lebuksz.
És szerintem amikor megmondod hogy terhes vagy(ha sikerül) biztosan el akarja vetetni.......................
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!