Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretenék már kisbabát...

Nagyon szeretenék már kisbabát, de a párom hallani sem akar róla. Kérlek ne ítéljetek el, az miatt amire készülök. Hogyan tudnák teherbe esni?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok a párom 45 éves, nagyon szeretnék kisbabát, de a párom kijelentette hogy neki már nem kell több gyerek, mert az exével már van 4 gyereke. Az anyagi helyzetem teljesen biztosítva van, és imádom a páromat, de szerintem ö nem szeret annyira mint én, mert akkor vállalná velem a kisbabát. Tudom hogy hülyeség de én töle szeretnék kisbabát, mert szerintem ö életem nagy szerelme, csak ez fordítva nem igaz. Szóval hogy a lényegre térjek, megszakítással védekezünk, tudnátok nekem valami trükkött mondani, hogy hogyan tudnák így teherbe esni? Kérlek ne ítéljetek el, én ismerem a helyzetem és ha sikerülne nem kötelezném öt semmire.
2009. febr. 20. 10:44
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Én óva intelek attól, hogy becsapd a párodat! Biztos nagyon nehéz helyzetben vagy, de gondolj arra is, hogy ha sikerül teherbe esned, a párod ezek után elhagy, akkor a kicsinek mit fogsz mondani ha felnő? Hogyan is születet? Miért nincs veletek az apukája? Szerinted az Ő életét ez nem fogja befolyásolni? Szerintem üljetek le egy nyugodt helyen és őszíntén beszéljétek meg újra a dolgot. Ha valóban szeret a párod meglátod pozítívan fog dönteni. Sok sikert.
2009. febr. 25. 09:55
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Az elottem szólóval annyiban nem értek egyet hogy hány gyermeket akarnak és szépen indul minden mégis egy szép napon az apa elhagyja a családját és kénytelen az anya egyedul felnevelni a gyermeket. És e végeredmény ugynaz nézz korul! 10-bol legalább 5 házasság válással végzodik.
2009. febr. 25. 12:58
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Na igen...itt vagyok én! Kicsinek, hú de nagyon vártak! Happy volt minden. Aztán ahogy teltek az évek az apám elkezdett nőzni, és egyre jobban "kilépett" a családi életünkből...soha nem kértem tőle semmit. Most itt vagyok 22 évesen, van egy hétvégi apám, akiről nagyon nem sokat tudok, csak hogy nem szeretem...nem is az, hogy nem szeretem, nem ismerem. Csak genetikailag az apám. Nem azt mondom, hogy jó ötlet a "lopás", de az előttem szólóval egyet értek abban, hogy egy idilli gyermekvárás is végződhet így. Szóval a mai világban ez nem ürügy semmire...akárhogyis, de bármikor leléphet az apuka...
2009. febr. 25. 13:16
 44/57 anonim ***** válasza:
60%

Én sem ítéllek el, de szerintem ez nem jó ötlet. A természetes fogantatásnál a legerősebb sperma ér célba. De hogy a spermalopásnál nem az 100. Ha nem is mondom azt hogy egészségtelen lesz a babád, de biztos hogy nagyobb kockázatra számolhatsz.

A másik ami miatt szerintem ez nem jó ötlet mert nagyon esélyes hogy a pasi elhagy (hiszen 4 gyermekét már elhagyta) és a gyerekneveléshez nem csak pénz kell. Jó ha van apa is (nekem sem volt csak 10 éves koromig, így tudom miről beszélek). Akiknek úgy alakult a sorsuk hogy egyedülálló anyák azoké minden tiszteletem hogy mindazt ami a gyerekkel van bírják egyedül, hiszen nem csak gagyogásból meg mosolyokból áll a gyermekkor. Nem anyagiakról beszélek amikor azt mondom hogy szerintem Neked fogalmad sincs mit vállalsz. Ugyanakkor fiatal vagy keress egy másik pasit akivel boldog családot alkothattok. Szereted? Milyen ember az aki azt a boldogságot amit ő már többszörösen átélt megtagadja párjától? Keressen magának olyan nőt aki nem akar gyereket. Sajnos vannak olyanok, tény hogy kevésbé nőiesek, de hát ha neki ez kell akkor tegye ezt. A gyerekednek nem mindent kell megadni, csak szeretetet, de abból sokat apai és anyait is.

Te döntesz, de gondold át jól, van más út is.

2009. febr. 27. 08:49
 45/57 anonim ***** válasza:
67%

Ugyanaz a korosztály vagyunk, én 35, a férjem 45 lesz és van már 3 gyereke az előző házasságából. Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a párom nagyon szeretne még gyereket, tehát ilyen gondunk nincs. Ugyanakkor úgy vélem - és ez nem ítélkezés - hogyha annyira szerelmes vagy a párodba mint írod, akkor nem hinném, hogy a gyerekkérdés fontosabb, mint ő. A gyerek ugye ajándék (mégha frázis is) és Te most abban reménykedsz, hogyha "úgy"maradsz, úgysem hagy el és azzal áltatod magad, hogyha el is hagy ott lesz Neked életed szerelmétől a közös gyümölcs. Ez a valóságban baromira nem így működik, mert ha szereted belehalsz majd kicsit ha elhagy. El kéne tudni dönteni, hogy mi a fontosabb, a pasi vagy a gyerek.

Elég gáz sztem ,hogy itt oldalakon keresztül arról lehet olvasni, hogy hogyan lehetne átverni szegény palit, aki nyílt lapokkal játszik.

A barátnőm 36 évesen jött össze egy ffival, aki 53 éves volt, akinek már van 2 felnőtt lánya, nem akart babázni.A lány kijelentette hogy ő akar gyereket, ebben maradtak és mit ad Isten egyszercsak a makacs ffi el kezdett NEM védekezni. Szval ilyen is van, amikor a férfi szereti annyira a nőt, hogy meg akarja ajándékozni ezzel a csodával is.

Nagyon sajnállak Téged - nem azért mert ilyen titkos módszerekhez kell folyamodnod és nem ítéllek el, egyszerűen kár, hogy egy gyerkőcnek hazugság árán kell megszületni.

Ez az én véleményem-köszi ha elolvastátok.

2009. febr. 27. 12:08
 46/57 anonim válasza:
53%
Hát ez kicsit azért szánalmas... Először tényleg fel kéne nőni bizonyos dolgokhoz. Mit vársz attól ha a pasid spermáját feldugod? Igen, lehet hogy lesz gyereked. Talán még a párod el is fogadja egy idő után. Na de... Így? Megéri? "Lopni"? Csalni? Hazudni? Ja és mi van ha rosszul sül el és "életed szerelme" elhagy gyerekestől... Hihetetlen hogy 2 felnőtt ember megszakításos módszerrel "védekezik". Ez röhej... Amúgy szerintem ha ő lenne az "igazi" és igazán szeretne akkor szeretne veled/Tőled egy babát is. 45 évesen a pasas még nem öreg és még csak anyagi gondjaitok sincsenek... Neked pedig már ketyeg a biológiai órád... Tényleg Ő kell neked? Ébredj fel!
2009. márc. 1. 18:30
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

A párod tényleg önző a gyerektéma terén. Van egy munkatársam, akinek 3 lánya van már 3 anyától összesen 4 házasságból. Gondolod mennyi gyerektartást fizet? De a 3. házasság után is nősült 4.-szer és megint van egy gyereke. Hát ő optimistán fogja fel az életet, a házasságot.

Szerintem sem épp tisztességes spermát "lopni", de nemhiába mondják azt, hogy egy nő mindenre képes, ha gyereket szeretne és mindenre képes ha épp nem szeretne. A helyedben lennék, szerintem én is ezt tenném, amire Te készülsz. Szerintem már most erősebb benned a gyermek utáni vágy, mint a párod iránti szerelem. De ezt biztosan Te tudod a legjobban. Ha szenvedsz, hogy még nem vagy anya, nincs gyereked, előbb-utóbb a párod sem fog már érdekelni és ezt meg is értem. Utána már az sem fog érdekelni ha esetleg elhagy miatta. De Te akkor is anya leszel, nem leszel már soha egyedül és még ha nem is lesz esetleg apukája a gyermekednek, gondolom mindent megteszel azért, hogy ezt ne érezze túlságosan. Hányan vannak, akiknek épp férj, társ, férfi nem kell, csak gyerek, egyedül is örökbe fogadnak gyereket, vagy mesterséges megtermékenyítést választanak! Én csak csupa jót kívánok neked, kívánom, hogy a pároddal ez a dolog jobbra forduljon és hogy nem sokára anyuka lehess! Én pl. 3. babát szeretnék, már van 2 lányunk a férjemmel /közös/ de nem tudok eligazodni rajta, hogy vajon mit szólna harmadikhoz? Fél a megélhetésünk miatt. Hozzáteszem, már 37 évet betöltöttem, de nem érdekel. Ha most nem jönne meg, szívből örülnék neki. Ő imádja a lányainkat, nem győz a kicsiben is /2 éves/ gyönyörködni. De nem merem megkérdezni, mit szólna harmadikhoz, félek, hogy nem akarja. Amúgy nagyon gyerekszerető, a gyerekek is - nem csak a mieink - rajonganak érte. Úgyhogy majdnem egy ügyön dolgozunk. A legjobbakat kívánom Neked!

2009. márc. 2. 09:43
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Még semmi fejlemény?
2009. márc. 20. 13:47
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen, varjuk, hogy alakul a sztori. :)hajra.
2009. márc. 20. 14:22
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sokszor az eszemben vagy. Kérlek írd meg nekünk, mi újság!
2009. márc. 21. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!