Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretenék már kisbabát...

Nagyon szeretenék már kisbabát, de a párom hallani sem akar róla. Kérlek ne ítéljetek el, az miatt amire készülök. Hogyan tudnák teherbe esni?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok a párom 45 éves, nagyon szeretnék kisbabát, de a párom kijelentette hogy neki már nem kell több gyerek, mert az exével már van 4 gyereke. Az anyagi helyzetem teljesen biztosítva van, és imádom a páromat, de szerintem ö nem szeret annyira mint én, mert akkor vállalná velem a kisbabát. Tudom hogy hülyeség de én töle szeretnék kisbabát, mert szerintem ö életem nagy szerelme, csak ez fordítva nem igaz. Szóval hogy a lényegre térjek, megszakítással védekezünk, tudnátok nekem valami trükkött mondani, hogy hogyan tudnák így teherbe esni? Kérlek ne ítéljetek el, én ismerem a helyzetem és ha sikerülne nem kötelezném öt semmire.
2009. febr. 20. 10:44
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Most van a menszem utolsó napja, tehát hétvégétöl indul a dolog, mindent megteszek, nagy eröt adtatok hozzá csajok, hogy megértettek, köszönöm szépen, és mindenképpen megírom mi történt, ez alatt a kérdés alatt fogom írni.
2009. febr. 20. 11:25
 22/57 anonim ***** válasza:
80%
Az orvostudakozóban nagyon aranyos a doki /Dr.Hamvas/ szinte azonnal válaszol a feltett kérdésekre. Szerintem hozzá is bizalommal fordulhatsz mindenfajta kérdéssel. O mint szakember biztos tudna tanácsot adni a teherbeeséssel kapcsolatban is.
2009. febr. 20. 11:31
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Használj pl Pharmatex krémet, és fürödj meg fél órával aktus előtt! Juttass egy kis tusfürdőt oda, mert az közömbösíti a krémet.

Vagy szintén krémmel, 1 krém=1 adag cucc, ugye. Gondolom, ő ezt nem tudja. Add be neki, h a krém 24 órán át véd, aztán csábítsd el többször!

(nekem így sikerült egy terhesség, nem direkt, de óvatlanok voltunk, mert két aktus volt gyorsan egymás után, és nem raktam fel új krémet. Nem lett volna baj, mert a párom is örült a becsöppent babának, de sajnos elvetéltem - nem a kúp miatt)

Minden más ötletet leírtak előttem. Szóval hajrá!

És mindenképpen írd meg a végeredményt! :)

2009. febr. 20. 11:41
 24/57 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Nem ítéllek el, én is anya vagyok, bár kétség sem fér hozzá, nem éppen tisztességes dologra készülsz.

Arra nem gondolsz, hogy két szék között a pad alá eshetsz? Rájön a pasi, hogy mit csinálsz elhagy és még teherbe sem sikerül esned.

Az ember nem azért nem vállal újabb gyereket, mert már van X gyereke. Azt írod, hogy teljesen biztosított az anyagi helyzeted, gondolom a pasid sem minimálbérből tengődik. Szerintem a pasid még annyiba sem vesz téged, hogy megmondja a korrekt indokot, hogy miért nem akar tőled gyereket. Szerintem inkább ezt kéne kideríteni, hátha meggyőzhetővé válik ha ismered a korrekt indokot.

2009. febr. 20. 11:51
 25/57 anonim ***** válasza:
91%

1. gondolom tudod, hogy 1 alkalom nem eleg, vannak, akik teljes bedobassal tobb honapig probalkoznak.. szoval egyszeri ilyen "csalás" kis esélyjel hoz eredmenyt

2. az egyenes ut a legtisztabb. megmondod neki, hogy vagy elhagyod, vagy gyerek, mert a te eleted nem teljes a gyerek nelkul. akkor elgondolkozik, es vagy rajon, hogy onzo, vagy egy masik pasival kapsz eselyt.. tudom, hogy szereted, de ha itt onzo, nem tudom hany helyen onzo meg a kapcsolatotokban.. az, meg hogy jobbat erdemelsz, azt meg gondolom nem tolem hallod eloszor

2009. febr. 20. 11:54
 26/57 A kérdező kommentje:
Tudom lányok és tisztába is vagyok ezzel, és már megmondtam neki hogy elhagyom ha nem vállal velem kisbabát, de tisztában van vele hogy érzelmileg szinte már függövé váltam töle, és tudja hogy nem lennék képes elhagyni öt. Azt is tudom hogy tisztességtelen amire készülök, de az is tisztességtelen hogy mivel neki már van 4 gyereke engem megfoszt az anyává vállás csodájától. Azt is tudom hogy nem szeret igazán, nem annyira amennyire én öt, de kövezzetek meg én imádom öt az önzésével együtt, pedig az eszem tudja hogy nem érdemli meg, de a szívem csak érte dobog.
2009. febr. 20. 12:01
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát minden jót kívánok neked "nektek" !

Majd jelentkezz hogy mi történt.

2009. febr. 20. 12:15
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van. Nem egy kis fruska vagy, akit ildomos lenne bárkinek is kioktatni, valamint a Te helyzeted, Te életed és Te látod át abban amiben vagy. Én drukkolok hogy mihamarabb teljesüljön a vágyad, ha szép szóval nem, akkor így! Én sem tennék másképp!
2009. febr. 20. 12:15
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van,hogy most már próbálkozol a babával. Már 35 vagy,így is ki tudja, mikor fog sikerülni (drukkolok), és csak elvesztegetnéd az időd,és még gyereked se lenne! Nekünk most véletlenül sikerült, a párom nekem se akart babát,pedig már 30 lesz, én 28 és nekem is azt mondta,hogy majd 10 év múlva! Hát én meg 38 évesen nem akarok szülni! De megtartottuk és most már a párom is nagyon várja!
2009. febr. 20. 12:47
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mintha magamat olvasnám. Csak én 30 vagyok a párom 35. Nálunk még nics baba, de a párom szülei őt terrorizálják nagyon és ő ezt nem veszi észre. Pl. Évek óta együtt vagyunk és még csak együtt se élhetünk. Nekem van egy betegségem ami meddővé tesz. Én is elbeszélgettem vele. Mindenünk meglenne a babához, de fél a szüleitől mit szólnának. Én tudom, ha kész tények elé lesz állítva nagyon fogja szeretni, hisz ő is szeretne babát, de csak ha a szülei szólnak neki hogy lehet.

Aki nincs ilyen helyzetben nem értheti meg. Én is őt szeretem. A gyermekemet tőle szeretném őt akarom látni benne, nem egy vadidegent. És igen nehéz új párkapcsolatot találni főleg ha nem is akarunk. Nekem pedig a betegség miatt fogy az időm.

Nem hiszem hogy elítélni valók vagyunk. Hisz mi is egy boldog párkapcsolatra vágyunk és arra hogy a párunk együtt izguljon velünk a teszt fölött. Aki elítél szerintem az boldog lehet, mert neki ez megadatott.

A lényeg már én is kérdeztem orvost a fecskendőről. És nem károsítja a spermákat. Ő teljesen megértett. És mondta igen összejöhet vele. Én szaporodásbiológus vagyok és látom hogy a spermák sokáig élnek, tehát nem is gyengülnek az alatt a rövid idő alatt amíg átkerülnek hozzád.

Sok sikert. Én drukkolok

2009. febr. 20. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!