Nagyon szeretenék már kisbabát, de a párom hallani sem akar róla. Kérlek ne ítéljetek el, az miatt amire készülök. Hogyan tudnák teherbe esni?
Hát ez elég furcsa, de érthető. Neked van már babád?
Nem akarlak semmire sem bíztatni, de megszakítással védekeztek, akkor "lopj" spermát feltűnésmentesen. Aztán már csak magadba kell juttatnod...nem részletezném, de ennél jobb ötletem nincs...de ha ő nem akarja, akkor nem lesz ebből nagy vita? ...bár foghatod a "nem megfelelő védekezésre", mert valljuk be, aki biztosra akar menni a védekezés terén az nem megszakítással védekezik.
De azért előbb mégiscsak próbáld ezt vele megbeszélni...rábeszélni...
Én abszolut nem ítéllek el! Nagyjából én is ebben a helyzetben vagyok olyan téren, hogy majd megőrülök egy babáért, de a férjem hallani sem akar róla. Az igaz, hogy már van két gyermekünk, de nekem minden vágyam egy harmadik.
Így az én helyzetem mindenképpen jobb mint a tiéd.
De átérzem az érzéseidet. Minden percemben a baba körül jár az agyam és sokat sírok miatta, hogy Ő már nem akar.
Gondolom már Te is túl vagy a rábeszélésen, hiába lenne ezt írni. Így hogy megszakítással védekeztek, nem nagyon jut eszembe most semmi ötlet. Legfeljebb annyi, hogy pé-kor mindenképp legyetek együtt, időzítsd úgy és hátha az előváladéktól megfogan a baba.
Vagy esetleg mondhatod Neki, hogy használsz hüvelykúpot, így nem kell megszakítani, azt pedig rosszul teszed fel.
De mindenképp számolj vele, hogy rosszul is elsülhet a dolog és közel sem biztos, hogy a pozi tesztkor mondjuk nem fog elhagyni.
Nálam ezért sem jöhet szóba a "tisztességtelen" út,bár a fél karom odaadnám még egy babáért.
Te tudod hogy mit szeretnél.....
Én lehet így csinálnám:
Kézzel kielégíteném úgy hogy bőben jusson a kezemre.Még ott az ágyban észrevétlenül "magamba kenném" mondjuk ujjal,vagy kimennék a fürdőbe és ott. De ez nem a legtisztességesebb.
11.00 vagyok.
Szerintem van rá esély hogy igen de nem vagyok orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!