Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/979 anonim ***** válasza:

A magas prolactint hamar helyre tudják rakni. Nekem 1300 volt és 3 hó alatt rendbe tették a meddőségibe és kiderült, hogy van egy microadenomám 2mm, de ez nem gond, mert a bromoval kezelhető és ha sikerül a baba jobban oda fognak rám figyelni.

Milyen gyógyszert kaptál rá és mennyi az értéked?

2012. ápr. 26. 15:31
 592/979 A kérdező kommentje:

Szia!

470 körül volt. Én is bromot kaptam rá. 2 hónap múlva kell visszamenjek, akkor megint megnézik az értéket.

Nem írtad, hogy neked is gond volt azzal is, csak a pajzsmirigyet írtad.

2012. ápr. 26. 20:33
 593/979 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy peteérésem viszont minden hónapban van, így nem értem az egészet. Múlthónapban ovuteszteltem és szépen mutatta is, éreztem is, úgyhogy tuti volt. Most ebben a hónapban az a furcsa, hogy már 3 napja tesztelek, de azt veszem észre, hogy egyre halványabb a halvány vonal is. Nem tudom mire vélni.
2012. ápr. 26. 20:35
 594/979 anonim ***** válasza:

Nekem csak a prolactinnal van(volt) gond vagyis "csak" elég baj az is.

A 470 az magasnak számít, de a határérték alatt van és az jó, mert hamarabb rendbe lehet hozni.

A magas prolactin gátolja a beágyazódást, hiába van peteérés. Nekem pl: annyira magas volt, hogy még peteérés sem volt.

2012. ápr. 26. 22:13
 595/979 anonim ***** válasza:
a prolaktinos nem én voltam (adri) :) úgy látszik, van egy új beszélgetőtársunk :)
2012. ápr. 26. 22:46
 596/979 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Adri közben rájöttem én is :) Lehet visszatért közénk Barbi, aminek örülök, ha meg nem akkor kérem az új tagunkat írjon magáról.

Amúgy remélem hamar lemegy a szintem. Jelentem jelenleg állandó köhögési rohamokkal küzdök, ma éjszaka is kb. 3 órát aludtam. Már a fél gyógyszertárat megettem, de nem akar javulni. Remélem ezen is túl leszek hamar. Adri nem voltál dokinál a vérzés miatt?

2012. ápr. 27. 06:12
 597/979 anonim ***** válasza:

barátosnémnak, aki most tölti a 12. hetet, neki is magas volt a prolaktin, kb egy hónap alatt ment le neki. szóval kb nálad is annyi lesz :)

nem voltam dokinál, mert elmúlt a vérzés, ezekszerint így jött meg. teszteltem egyet közben, totál nega volt. mindegy, szedem a gyógyszert rendületlenül, meg két naponta akciózunk, a tsh-mnak már elvileg a szinten kell lennie.

utánagondolva peteérés közepén kezdtem el szedni, nem tudom, miért vártam még eredményt. a doki is megmondta, hogy 2 hét múlva kezd hatni. hátha majd most.

2012. ápr. 27. 07:18
 598/979 anonim ***** válasza:
a köhögésre meg a legjobb a méz, nekem nagyon bejött, mikor télen majd meghaltam :D meg asszem ibumaxot szedtem, az pár nap alatt helyredobott, a 39.8-as lázat félóra alatt levitte 36-ra, szóval még lázcsillapítónak is jó :)))
2012. ápr. 27. 07:20
 599/979 anonim ***** válasza:

Én vagyok a prolactinos (Anikó). Bocsánat, hogy beleírtam a levelezésetekbe:)

Mit szeretnétek rólam tudni?

2012. ápr. 27. 11:50
 600/979 anonim ***** válasza:
mindent :) mióta próbálkoztok, van-e már babátok :) üdv köztünk :))
2012. ápr. 27. 13:33
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!