Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
sajnálom Adri! Ne add fel itt vagyok én is, nem tűntem el mint Barbi, meg Anikó. Úgy látszik mi itt maradunk egymásnak. :) Egyszer eljön a mi időnk is, muszáj, hogy eljöjjön. Sajnos nem tudom mennyit kell rá várni. Talán el kellene mennünk egy jóshoz és megnézni látja-e már a jós, akkor reménykedhetnénk. :D Fel a fejjel, tudod, amíg nem jön meg rendesen addig nincs mensi.
Én még mindig szedem a bromot, egyre jobban vagyok, mármint tünetileg. :) Én elvileg hétvégére nem várnám, ahogy te se, csak neked megint rövid lett a ciklusod, bár még ne könyveld el, lehet tényleg csak beágyazódás. :)
szia Adri!
Mi a helyzet veled? Nekem ma leesett a hőm, görcsöl a hasam, úgyhogy sajna tuti megjön és ez a hónap sem sikerült. :( Nagyon le vagyok törve, hogy nem sikerül. :(
szia!
sajnálom :( nekem is megvan. de most nem tudok belegondolni nagyon, mert állat sok munkám van. majd június elején belegondolok az egészbe :S
Sziasztok Csajok!
Igen eltűntem, de nem azért mert sikerült. :((( Egyáltalán semmi változás nincs nálam, sőt a diétámat is hanyagoltam meg mindent. Ma újra kezdtem mindent, június elején tervezünk dokihoz menni a párommal. Kb. két hónapja nincs peteérésem, sőt talán több is. De legalább az esküvőt letudtuk, férjes asszony lettem. Folyamatosan figyeltelek titeket, drukkoltam a háttérben hátha van valami fejlemény. Az volt, csak sajnos még semelyikőtök sem jött az örömhírrel...:((((((((((( Szóval a háttérben voltam :)
Puszilok mindanyiotokat és bízom benne hogy idén már mindannyiunknak beköltözik a szívünk alá a kis csoda :)
Barbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!