Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/979 anonim ***** válasza:
mert a pajzsmirigy szabályozza azt is. nekem is csak egyszer néztek eddig tsh-t, januárban.
2012. máj. 3. 06:36
 622/979 A kérdező kommentje:
Mi újság lányok? Ki mikorra nem várja? :)
2012. máj. 7. 20:13
 623/979 anonim ***** válasza:
péntekre nem vártam, de ma jövöget vmi rózsaszínes...kiborultam, megkerestem az endokrinológusomat, erre szerinte az még normális, ha 21 napra jön meg!!! és ne idegeskedjek, 6 hét után áll be a letroxtól a tsh. hát egy nagy lótúrót!! nem hat ezekszerint a gyógyszer. azt meg ne mondja senki, hogy most ágyazódik be. röviden ennyi. adri
2012. máj. 7. 20:16
 624/979 A kérdező kommentje:

sajnálom Adri! Ne add fel itt vagyok én is, nem tűntem el mint Barbi, meg Anikó. Úgy látszik mi itt maradunk egymásnak. :) Egyszer eljön a mi időnk is, muszáj, hogy eljöjjön. Sajnos nem tudom mennyit kell rá várni. Talán el kellene mennünk egy jóshoz és megnézni látja-e már a jós, akkor reménykedhetnénk. :D Fel a fejjel, tudod, amíg nem jön meg rendesen addig nincs mensi.

Én még mindig szedem a bromot, egyre jobban vagyok, mármint tünetileg. :) Én elvileg hétvégére nem várnám, ahogy te se, csak neked megint rövid lett a ciklusod, bár még ne könyveld el, lehet tényleg csak beágyazódás. :)

2012. máj. 8. 06:09
 625/979 anonim ***** válasza:
én biztos, hogy nem megyek jóshoz, nem költök hülyeségekre :D örülök, hogy hat nálad a brom. legalább egyikünknél hasson valami. nem tudom, mi ez, hol jön, hol nem, hol barna, hol rózsaszín. de semmi testi tünete sincs még mindig a mensinek, csak ez.
2012. máj. 9. 05:43
 626/979 A kérdező kommentje:
A jóst én is viccnek szántam, hogy egy kicsit feldobjalak. Hogy hat-e a bromo azt nem tudom, de már nem vagyok tőle olyan szarul. Remélem tényleg hat is. Bár aggódom, mert a pajzsmirigyem meg magas így ha sikerülne is, akkor sem tudna beágyazódni, mert az a hormon gátol. Voltam másik dokinál is, de 15 perc alatt 6 embert vizsgált meg, gondolhatod akkor mit értem vele. Semmit. Ne add fel a reményt Adri, ha elmúlik a maszatolásod vagy lőjj el egy tesztet vagy keress fel egy dokit hátha mégis baba van a dologban. :)
2012. máj. 9. 06:02
 627/979 A kérdező kommentje:

szia Adri!

Mi a helyzet veled? Nekem ma leesett a hőm, görcsöl a hasam, úgyhogy sajna tuti megjön és ez a hónap sem sikerült. :( Nagyon le vagyok törve, hogy nem sikerül. :(

2012. máj. 13. 09:59
 628/979 A kérdező kommentje:
meg is jött :(
2012. máj. 13. 10:44
 629/979 anonim ***** válasza:

szia!

sajnálom :( nekem is megvan. de most nem tudok belegondolni nagyon, mert állat sok munkám van. majd június elején belegondolok az egészbe :S

2012. máj. 14. 05:35
 630/979 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Igen eltűntem, de nem azért mert sikerült. :((( Egyáltalán semmi változás nincs nálam, sőt a diétámat is hanyagoltam meg mindent. Ma újra kezdtem mindent, június elején tervezünk dokihoz menni a párommal. Kb. két hónapja nincs peteérésem, sőt talán több is. De legalább az esküvőt letudtuk, férjes asszony lettem. Folyamatosan figyeltelek titeket, drukkoltam a háttérben hátha van valami fejlemény. Az volt, csak sajnos még semelyikőtök sem jött az örömhírrel...:((((((((((( Szóval a háttérben voltam :)

Puszilok mindanyiotokat és bízom benne hogy idén már mindannyiunknak beköltözik a szívünk alá a kis csoda :)

Barbi

2012. máj. 14. 15:20
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!