Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Én is valahogy így gondoltam Adri, mert nekünk kettőnknek kb. egyszerre van peteérésünk, de neked megint hamarabb jött meg. Nekem jövőhét hétvégén kell lennie peteérésemnek.
Két-három hét múlva kiderül. Nagyon kíváncsi vagyok.
Sziasztok!
Mi a helyzet Adri? Vannak esetleg tüneteid? Vajon sikerült most? Már nagyon kíváncsi vagyok. Én pénteken voltam uh-on peteérés követésen, természetesen volt peteérésem, de én ezt eddig is tudtam, úgyhogy ezzel sem vagyok előrébb.
szia!
nem tudom, sikerült-e, nagyon fájogat lent.. de legalább mostmár papírod van róla, hogy van peteérésed :D
Sziasztok!
Adri van már valami újság?
sajnálom :( pedig reméltem, hogy legalább neked összejön. Én is jövőhéten megyek vissza az endokrinológushoz (sajna magánba, mert itt nem foglalkoznak az emberrel az sztk-ban) aztán megint vesz vért és utána majd meglátjuk az eredményt, hogy csökkent-e a progi szintem. Neked leesik, nekem meg magas. Adjak egy kicsit? :)
Fel a fejjel, remélem többre jutsz az eddiginél, szerintem sem normális ha valakinek 21 napos a ciklusa, az alatt nem is tud teherbeesni, hisz elvileg 12 nap kell a beágyazódáshoz, neked meg ennél rövidebb a luteálisod. Nem értem az orvosokat, kínlódjon az ember hiába, minthogy foglalkozna normálisan a betegével. Ha mész kérj vérvételt pajzsmirigyre is, nehogy a gyógyszer miatt, most meg nagyon alacsony legyen, inkább nézesd meg azt is, mondd, hogy gyógyszert szedsz rá és ellenőrizzék.
Írj ha van valami, én is írok jövőhéten ha voltam dokinál. Kitartás, remélem már nem kell sokat várjunk, hogy áldott állapotba kerüljünk. :)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Én végül nem mentem vissza a dokihoz, nincs megint 20-30 ezrem. Elmegyek szerintem sima sztk-ba, hátha ott is segítenek, vagy meddőségibe. Sajna eddig mindig kerültem, hátha de úgy látszik csak nem kerülhetem el. Ja amúgy megjött természetesen. :( Adri veled helyzet? Lassan peteérés? Voltál vissza pajzsmirigy szakrendelésen?
szia!
elvileg, ha tartja magát a 21 napos fantasztikus ciklusom, holnap kellene megjönnie, de szedek premenst a barátcserje miatt. bejelentkeztem dokihoz, vagyis a férjem jelentett be, mert én vissza se akartam menni. tök ügyes a drágám, a főorvoshoz foglalta, nem ehhez. a réginek írtam mailt, hogy szerinte nem kéne-e vmit csinálni az alacsony progival, leszarta, nem is válaszolt. akkor vettem dühömbe a premenst.
am hétfőn volt egy icipici vérfoltom, de nem élem bele magam semmibe. de ha most nem lesz, nem esik annyira rosszul, mert csak egyszer tudtunk együtt lenni, a vérfolt előtt egy héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!