Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
631/979 A kérdező kommentje:
Szia Barbi!
Örülök, hogy visszatértél közénk. :) Gratulálok az esküvődhöz. Sajnos mint látod még mindketten itt vagyunk eredménytelenül, de én is nagyon bízom benne, hogy ez az év már végre nekünk is meghozza a csodát és lesz pocaklakónk év végéig. Az már biztos, idén nem szülünk. :(
Írj majd ha voltatok dokinál. Nekem majd most mennem kell ultrahangra peteérés követésre. De még 2 hét van addig.
2012. máj. 14. 17:53
632/979 anonim válasza:
szia Barbi!!
gratulálok én is, sok boldogságot :)) reméljük végre szerencsénk lesz, és mindannyian babások leszünk! adri
633/979 A kérdező kommentje:
Adri az igazság szóljon belőled! :)
2012. máj. 14. 21:42
634/979 anonim válasza:
hogy zajlik egy ilyen ultrahang peteérés követés? Alkalmanként fizetni kell?
Köszönöm a gratulációkat :)))
635/979 anonim válasza:
én nem fizettem, bár én sztk-ban voltam. bementem, ultrahangoztak (volt, mikor hüvelyivel), és megnézték mennyit nőtt, vagy megrepedt-e már. miután megrepedt, már nem kellett menni :)
636/979 anonim válasza:
az úgy oké, de hogy jutottál odáig? Úgy értem elmentél, elmondtad hogy nem esel x ideje teherbe és szeretnél ilyen peteérés figyelést vagy hogy volt???
637/979 anonim válasza:
az endokrinológiáról küldtek át a nőgyógyászatra, hogy nézze már meg, belül minden okés-e. mondtam a dokinak,hogy másfél éve nem esek teherbe, megtúrt, kérdezte, hányadik napon vagyok, mondtam, hogy 10. erre mondta, hogy nagyszerű, írok papírt, ezzel reggel menjek az ultrahangra, megnézik, egyáltalán van-e peteérésem.
638/979 anonim válasza:
képzeljétek, most este az állomáson odajött egy kisfiú hozzám, adott egy falevelet, hogy vigyem haza megmutatni a kisfiamnak...
639/979 A kérdező kommentje:
Ez elég bizarr! És mikor kellene nem megjönnie?
2012. máj. 19. 21:54
640/979 anonim válasza:
nemtom, kb 2 hét múlva, elvileg ma lenne peteérésem, de nem érzek semmit...egész hónapban semmit se éreztem, férjemmel is nemtom mikor voltunk együtt, vmikor a héten,de hogy mikor...14 napja 12 órázom, összefolynak a napok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!