Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/979 anonim ***** válasza:
nem olyan sok volt, most is csak nagyon halvány volt. a párommal együtt voltunk (ennek ellenére), és ő tisztán "jött ki". utána volt egy kis rózsaszínes, meg néha fájogat lent. nem reménykedek. :( már 2 barátnőm 20 hetes terhes, egyikkel tegnap találkoztunk, és hát nem volt épp jó lelkileg. hátha még nem mutatja ki neked a teszt :)
2012. júl. 15. 19:54
 672/979 A kérdező kommentje:
mi is ugyanígy voltunk, mi is együtt voltunk és olyan volt mintha meg sem lenne, azt leszámítva, hogy nekem kellemetlen volt (belenyilalt a hasam aljába) A terheseket ne is mondd. A férjem egyik unokatesója már megszült a másik 26 hetes terhes, teljesen kész vagyok. Az utcán is nincs olyan nap, hogy ne lássak terhes nőket. Gondolkoztam a tesztelésben, de várok két hetet, amikor peteérésem lesz, mert olyankor úgyis nagyon fáj, ha fáj akkor nincs baba, ha nem fáj, akkor tesztelek egyet (bár attól még nem biztos, hogy van) Írj, ha voltál dokinál majd én is írok, mi volt 27-én.
2012. júl. 15. 20:34
 673/979 anonim ***** válasza:
mégegy barátnőm terhes...6 hetes...adri
2012. júl. 17. 21:15
 674/979 A kérdező kommentje:
Ne is mondd engem már teljesen kiakaszt ez. Nekünk miért nem sikerül?
2012. júl. 17. 22:08
 675/979 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen bűnünk van, hogy nem sikerül..de én már néha érzem, hogy pszichológus kellene, mert már egyre jobban belesüllyedek ebbe az egészbe
2012. júl. 18. 05:21
 676/979 A kérdező kommentje:
Hátha okosabbak leszünk jövőhéten doki után :) (legalábbis remélem)
2012. júl. 18. 05:47
 677/979 anonim ***** válasza:
nah voltam a csodálatos főendokrinológusnál az sztk-ba...szerinte a 21 nap az jóó, a barnázás nembaj, a progeszteronszintem is jó a 21 napon...aha, 4,5...férjem majdnem rárúgta az ajtót. bőgve kijöttem, belefutottunk férjem keresztanyjába, ő rögtön megadta az endokrinológusa számát, péntek este fogad...az volt a legszebb, hogy a fődoki szerint, ennyi idősen (31) meg ilyen hormonképpel CSAK lombik lehet vagy inszem...mert endokrinológiailag tökéletes vagyok...
2012. júl. 25. 15:25
 678/979 A kérdező kommentje:
ja persze, hormonilag tökéletes vagy, de csak lombik vagy inszem. Ez vicc, hogy ilyen orvosok vannak. Írj, ha voltál pénteken, remélem végre kifogsz egy normálisat. Én is pénteken reggel megyek meddőségi endokrinológiai szakrendelésre, remélem végre olyan orvoshoz kerülök, aki ért is hozzá.
2012. júl. 25. 20:35
 679/979 anonim ***** válasza:

hát pedig ez az egri kórházigazgató főendokrinológus főapja..sza volt... erről, akihez megyek, csak jót mondott férjem keresztanyja. de olyan történetet hallottam amíg vártunk! egy csaj mesélte, hogy most 18 hetes terhes, és bevérzett a 7. héten. berohantak az sztk-ba, a nőgyógyászatra, az orvos ki se jött, kiküldött egy receptet a nővérrel, hogy szedjed paraszt. a férje felkapta, átrobogtak miskolcra. ott észrevették, hogy pajzsos a csaj, és megmentették a babát is. férjem is hallotta, kiborult, hogy ez sintértelep, és megmondta, hogy miskolcon fogok szülni meg orvoshoz járni. egyszerűen itt darabra mérnek. tegnap felhívtam az endos magándokit, itt kedden rendelne csak, de mondta, hogy oké, péntek 6 óra. szerintem hallotta, hogy ki vagyok borulva.

am az volt a legrosszabb, hogy kértem is, hogy nézze meg a 21 napi vérvételt, 2,4 a progi...erre: jóaz! a kaáli szerint a luterális fázis közepén 2,4 annak van, aki már klimaxol...csak direkt rámondta, mert kinyitottam a számat, hogy valami nem stimmel.

kicsiférjem még itthon is mondta, hogy ha nem fogom le, berúgja az ajtót. mondtam neki, hogy szivem..kétszer akkora a doki mint te! erre a válasz: és?? én meg apa akarok lenni! hát pont akkor nem bőgtem, erre megint rákezdtem.

végülis a magándokinak kötelessége végighallgatni a teóriámat, hogy mi a baj. lemondtam a mai nőgyógyászt is, mert ezek már fúvatni akarnának át. de semmi értelme se lenne, ha egyszer nincs ideje a babának beágyazódni. és nem fogadom el, hogy egy ENDOKRINOLÓGUS szerint a ciklus csak fogamzásgátlóval hosszabbítható meg! csak baszta a csőrét magyarán, hogy egy kis jöttment beteg kikotorta, mi kellene neki, és hogy mi a baja..bocsi, ha hosszú lett.

2012. júl. 26. 06:52
 680/979 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy írtál. Nem baj az ha hosszú :) Nagyon kíváncsi leszek a dokira. Ez a szar, hogy ki vagyunk szolgáltatva, ők meg csak mint a futószalag nem vesznek minket emberszámba. Én is kíváncsi leszek a holnapra. Remélem végre haladunk valamerre mostmár, mert ez felháborító. Látod én elmentem magánba, ott hagytam 35000 forintit és csak a prolaktin szintemre adott gyógyszert, pedig a pajzsmirigyem is magas. Most megfogadtam, hogy nem tágítok amíg nem adnak valamit, mert ez már nem állapot. Nálunk itt Debrecenbe van (eddig nem tudtam) kifejezetten meddőségi endokrinológia, most oda fogok holnap menni. Nagyon várom már, hogy mi lesz egyáltalán. Biztos vissza fognak hívni, de remélem azért vesznek vért is, a ciklusom 14. napján leszek. (úgy tudom, 3, 14, 21, napon vesznek vért) A magándoki pl. ezt sem nézte, levette és az alapján nem csinált semmit. Remélem mostmár a mi babánk is jönni akar, mert már olyan régóta várjuk őket. Fel a fejjel írj, ha voltál dokinál én is írok holnap.
2012. júl. 26. 19:16
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!