Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
hát pedig ez az egri kórházigazgató főendokrinológus főapja..sza volt... erről, akihez megyek, csak jót mondott férjem keresztanyja. de olyan történetet hallottam amíg vártunk! egy csaj mesélte, hogy most 18 hetes terhes, és bevérzett a 7. héten. berohantak az sztk-ba, a nőgyógyászatra, az orvos ki se jött, kiküldött egy receptet a nővérrel, hogy szedjed paraszt. a férje felkapta, átrobogtak miskolcra. ott észrevették, hogy pajzsos a csaj, és megmentették a babát is. férjem is hallotta, kiborult, hogy ez sintértelep, és megmondta, hogy miskolcon fogok szülni meg orvoshoz járni. egyszerűen itt darabra mérnek. tegnap felhívtam az endos magándokit, itt kedden rendelne csak, de mondta, hogy oké, péntek 6 óra. szerintem hallotta, hogy ki vagyok borulva.
am az volt a legrosszabb, hogy kértem is, hogy nézze meg a 21 napi vérvételt, 2,4 a progi...erre: jóaz! a kaáli szerint a luterális fázis közepén 2,4 annak van, aki már klimaxol...csak direkt rámondta, mert kinyitottam a számat, hogy valami nem stimmel.
kicsiférjem még itthon is mondta, hogy ha nem fogom le, berúgja az ajtót. mondtam neki, hogy szivem..kétszer akkora a doki mint te! erre a válasz: és?? én meg apa akarok lenni! hát pont akkor nem bőgtem, erre megint rákezdtem.
végülis a magándokinak kötelessége végighallgatni a teóriámat, hogy mi a baj. lemondtam a mai nőgyógyászt is, mert ezek már fúvatni akarnának át. de semmi értelme se lenne, ha egyszer nincs ideje a babának beágyazódni. és nem fogadom el, hogy egy ENDOKRINOLÓGUS szerint a ciklus csak fogamzásgátlóval hosszabbítható meg! csak baszta a csőrét magyarán, hogy egy kis jöttment beteg kikotorta, mi kellene neki, és hogy mi a baja..bocsi, ha hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!