Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
721/979 anonim válasza:
aha, kifogtam két selejtes tesztet...az egyiken kék kör volt a tesztcsíkon, szóval hiába lett egy csíkos, párom azt mondta, szar az egész teszt. a másik meg össze van rágva, azt ki se próbáltam :D a hőm magasan van, 37 egész nap. lehet nem is vagyok terhes :(
722/979 A kérdező kommentje:
miért mondod ezt? a hő az pont hogy azt igazolja, az a jó ha magas. Én azért a rágottat is kipróbálnám, már csak azért, hogy ne legyen feleslegesen megvéve. Tüneted van azóta? Nekem még két nap van a nemvártig, de úgy érzem meg fog jönni, már kevésbé fáj a cicim. :( Kicsit elkenődtem, de hát ez van. Azért reménykedem, nem adom fel. Tesztelj reggel és írj, várni fogom.
2012. aug. 7. 18:33
723/979 anonim válasza:
az is lehet, hogy híg volt a pisi...egész nap pisilni jártam, 1 órával a teszt előtt is voltam
724/979 A kérdező kommentje:
lehet, ezért csinálj majd reggel az koncentráltabb
2012. aug. 7. 18:44
725/979 anonim válasza:
a rágottal is negatív...a hőm meg 37....
726/979 A kérdező kommentje:
nem értem mi van veled. Nekem tuti megjön ma vagy holnap, mert nagyon alacsony a hőm és görcsöl is a hasam. Mindegy nekem már elegem van a reménykedésből is. Mindig elkönyvelem magamban, hogy nem foglalkozom vele, de ahogy megtörténik a peteérés utána egy héttel már megint itt vagyok és megint kattog az agyam. Remélem akkor holnap megjön, hogy el tudjak menni vérvételre 2-3-4 napon kell valamelyiken, ha nem jön meg, akkor nem tudok elmenni vagy később kell indulnunk nyaralni, így ha jönni akar akkor jöjjön meg időben mert akkor még pénteken el tudok menni.
2012. aug. 8. 05:48
727/979 anonim válasza:
:(( olyan szar ez...megcsináltam a rágott tesztet. a rágás pont a tesztcsík helyén van, és a rágásba van egy sötétebb pötty. párom hozott gabrielt. hátha az vmit mutat.
728/979 A kérdező kommentje:
Írj ha teszteltél. Tök szar ez az egész, neked már 5 napja késik, nekem meg elmúlt a mellfájásom és görcsölgetek. Úgyhogy megint bele kell törődjek, hogy nem sikerült.
2012. aug. 8. 20:30
729/979 anonim válasza:
én feladom, ezen a szar gabrielen is csak maszat van. inkább jönne már meg!!!!! lehet kérek vérvizsgálatot, mert már nem birom!!!!!!!
730/979 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!