Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
761/979 A kérdező kommentje:
Adri mi a helyzet? Nekem sajnos ma megjött, már tegnap vérezgettem, pedig csütörtökre nem vártam. Talán majd legközelebb, legalábbis ezzel nyugtatom magam. Te teszteltél?
2012. szept. 4. 20:09
762/979 anonim válasza:
sajnálom :( nekem még mindig semmi, a teszt se mutatja még
763/979 A kérdező kommentje:
Adri teszteltél? Mi újság? Már egy hete késik neked, már mutatnia kellene a tesztnek. Írj!
2012. szept. 7. 06:18
764/979 anonim válasza:
nem teszteltem még mindig, de szerintem terhes sem vagyok. sztem szimplán kimaradt. holnap azért veszek egy tesztet.
765/979 A kérdező kommentje:
írj, ha teszteltél. Hogy bírod, hogy nem csináltál tesztet? én már biztos nem bírtam volna. Hétfőn meg doki? Majd írj, mit mondott. Biztos megvizsgál, hátha mégis az vagy :)
2012. szept. 7. 19:44
766/979 anonim válasza:
hát, valahogy most nem izgat, hogy van-e baba vagy nincs :)
767/979 anonim válasza:
délután facelle teszttel teszteltem,időn túli halvány pozi...nemtudom. megkérdem a népet
768/979 A kérdező kommentje:
Szia!
Elolvastam amit kiírtál kérdést. Szerintem inkább tesztelj még egyet reggeli elsőből. Halkan azért gratulálok, szerintem van baba, bár már egy hete késik, vagy lehet most áll befele a ciklusod 28 naposra és akkor kb. még csak most jönne meg, amiért lehet halvány a teszt. Majd kiderül. Mostmár egyre jobban kiváncsi vagyok mit mond holnap a doki.
2012. szept. 9. 10:53
769/979 anonim válasza:
ma már a 29. nap van, nem tudom, nem merek reménykedni. meg most valahogy nem lenne baj, ha megjönne, mert egy új állásba állok be 21-én, mert ahol most vagyok, ott év végén el akartak küldeni munkanélkülire, hogy megint támogatható legyek, úgyhogy kerestem másik helyet.
770/979 A kérdező kommentje:
Akkor tuti babás vagy, ez mindig így szokott lenni. Ha szerencséd van akkor el tudod titkolni már ha csak 3 hónap a próbaidő és nem fog meglátszani. (van akinek félidős terhesen kezd el látszani, nekem már 8-9 hetesen látható volt, pedig normál alkatom van)
2012. szept. 9. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!