Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia!
Gondoltam utánanézek milyen lehetőségek vannak petefészek átjárhatóságira, inkább ne tettem volna. Az laporoszkópia a legveszélyesebb, de ez a legbiztosabb is, az előzőnél nem kérdeztem meg a kockázatokat, sajna akkor sem volt választási lehetőségem, most sincs ha gyermeket szeretnék. Próbálok pozitívan hozzáállni, hisz már mennyi ilyen műtétet elvégeztek.
szia!
elolvastam én is a cikkeket a témában, hát megijedtem én is. remélem nem lesz rá szükség nálam :S amúgy még azóta sem jött meg...férjem most megy tesztért, holnap reggel megcsinálom. szorítok Neked, hogy minden rendben legyen :)
szia!
hétfőn teszteltünk, maria romeddel, negatív lett...de még mindig nem jött meg, a melleim feszülnek.
szia!
Mi a helyzet? Teszteltél újra? Eredmény? Engem dec.-ben műtenek, mert gyulladás van a szervezetemben, sajnos kiderült, hogy a 2008-ban végzett kisműtétet elrontották, (10 perces volt) és emiatt méhtükrözést is csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!