Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
nagyon sajnálom :( pedig már reménykedtem. Az ergamon az most a vérzés meghozására kell?
Én meg mától elkezdtem fogyózni, mert már úgy nézek ki mint egy 3 hónapos terhes. Nagyon durva, ma a munkahelyen megkérdezték, hogy csak nem? Gondolhatod hogy esett, persze közöltem, hogy sajnos nem, de tény, hogy az elmúlt 3 hónapban nagyon sokat híztam hasrészre, a legfurcsább pedig az hogy a mérleg szerint nem nőtt a súlyom, ezért nem értem a hízást, már engem is zavar, azt sem tudom ezzel hova fordulhatnék.
nem, dehogy, az ergam az erősséget befolyásolja, párszor eltoccsanok tőle, és vége a vérzésnek. nagyon durván leszakítja a méhnyálkahártyát, egy adagot vettem még csak be, de fürdéskor már csak úgy esett kifelé belőlem a cucc, tiszta alien-feeling volt..:S
lehet hormonális okok miatt nőtt a hasad, csak ezt lehet elképzelni, ha súlynövekedés nem volt. voltál azóta endokinál?
szia!
voltam tegnap endodokinál, azt mondta jók lettek a hormonjaim, az fsh-m magasabb egy kicsit, (12-ig jó nekem 13) a tsh-m pedig 2,43 lett most, a 4 hónappal ezelőtti meg ugye 3,84, nem tudom mitől lett a csökkenés, aminek örülök, de ha tudnám, legalább még le tudnám csökkenteni 2 alá, amúgy arra nem mondtak semmit. Elküldtek uh-ra, ami sajnos nem mutatott valami jó képet, azt mondta az ultrahangos, hogy látszik a sok összenövés, úgyhogy tuti nem úszom meg a műtétet, csak azt nem értem, hogy ezt eddig miért nem látták 3 éven keresztül, mikor félévente ultrahangoztak. Ez nagyon bosszant. A férjemnek is el kell mennie újabb spermavizsgálatra, attól függ, hogy műtenek-e, mert ha nem jó az eredménye, akkor ivf, ha jó akkor nekem műtét. Ilyen kilátásaink vannak. :( Ja amin meglepődtem, hogy az uh-s azt mondta, hogy a jobb petefészkemben van több apró és egy 23 mm domináns foll. (ez gondolom tüszőt jelent) pedig peteérésem kb. egy hete volt. De sajnos azt is mondta, hogy a petefészek előtt 14-16 mm-es vékony letokolt hártya van folyadékkal. Úgyhogy nagyon elkeseredtem, legközelebb az endo-dokihoz csak akkor tudok menni, ha megvan a két eredmény (uh+spermavizsgálat) A férjemnek egy hónap múlva lesz a vizsgálat. Először az egyik kórházat kérdeztem, de ott mondták, hogy már erre az évre nincs időpont, akkor nagyon szomorkodtam, aztán felhívtam azt, ahol már előzőleg is voltunk (csak ott bunkó az orvos) és oda kaptunk okt. 24-re. Most még kérnem kell az endodokihoz is egy időpontot, hogy ne kelljen sokat várni, remélem lesz utána egyből. tegnap hívtam őket de nem tudtak adni mert még rendelés folyt, majd ma is megpróbálom.
Bocs a hosszú panaszáradatért.
Te hogy vagy? Volt már peteérésed? Elmentél a barátnőd nőgyógyászához azóta?
de most akkor pco-d van a doki szerint? fúú basszus neked is elég szövevényes akkor a dolog. :( azért fajin, hogy eddig nem láttak semmit... nem voltam sehol, még most múlt el a vérzésem. nagyon brutális volt, olyan volt, hogy berántotta a görcs a bal lábam, megindult a vér, és ilyen undorító nyálkahártyadarabok jöttek ki, hosszúak meg véresek. nemhiszem el, hogy nem voltam terhes, olyan volt az egész, mint egy lassú vetélés, mert ez a görcsölés naponta 3x-4x jött rám, és akkor el is öntött a vér.
az nagyon jó, hogy a tsh megy lefelé! az fsh meg szerintem a sok apró tüsző miatt magasabb, mert az úgy tudom, hogy a peteérést serkentő hormon. kitartás!!!
uhh, az endometrózis..olvastam róla :S de akkorse normális, hogy 2 tüsződ érik egy hónapban. a tsh-t nem tudom, mitől ment lejjebb, lehet hogy ősz lett, melegben lehet h magasabb. nekem már szerintem a béka seggel alatt van, de nem merek rá semmitse mondani.
am az egyik terhességi teszten olvastam, hogy a tsh gyógyszer befolyásolja az eredményt. ha meg elment, akkor az idegtől volt, azon túráztam, hogy hogy mondjak fel a lehető legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!