Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/979 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de szerintem attól még nem szabadna elmenni egy egészséges babának. Nálunk a fiam becsúszott a férjem nem is akarta, 12. hétig véreztem is, mégis megmaradt, szerencsére, mert most meg már nem jön a kistesó.
2012. szept. 27. 11:06
 792/979 A kérdező kommentje:

Szia Adri!

Mi a helyzet veletek? Nem írtál mostanában. Mi jövőhét szerdán megyünk megint andragógushoz.

2012. okt. 18. 20:21
 793/979 anonim ***** válasza:

szia!

azért nem írtam, mert nem volt semmi említésre méltó. múltkor azért vérezhettem annyira, mert akkor álltam le a premenssel. 29-re meg időpontom van az endokrin nőgyógyászhoz. majd meglátjuk. szorítok nektek :)

2012. okt. 19. 20:46
 794/979 anonim ***** válasza:

szia!

holnap megyek a dokihoz, és persze mikor ne késne, hanem most. tegnap kellett volna jönnie, eddig semmi...Veled?

2012. okt. 28. 17:32
 795/979 A kérdező kommentje:
én kedden megyek dokihoz, de nekem elvileg 1-jén kellene nem megjönnie. Eddig fájtak a melleim, tegnap óta nem, úgyhogy én már nem nagyon reménykedem. Írj, mit mondott a dokid.
2012. okt. 28. 20:19
 796/979 A kérdező kommentje:

Szia Adri!

Mit mondott a doki? Remélem jó hírekkel jöttél haza.

2012. okt. 29. 19:02
 797/979 anonim ***** válasza:

szia!

még mindig nem jött meg, a doki azt kérte, csináljak a hét vége felé tesztet, az uh-t feleslegesnek tartotta még. ha megjönne, el kell mennem vérvételre, mert nem volt hormonképem azóta, hogy rendben van a tsh, és a 6.naptól ismét peteérés figyelés. de a doki szerint van esély, hogy baba miatt késik. ugye ma mentél dokihoz? mit mondott?

2012. okt. 30. 19:22
 798/979 A kérdező kommentje:
igen ma voltam, átküldtek a meddőségi szakrendelésre, ahova jövőhét szerdára kaptam időpontot és már felkészítettek, hogy még a jövőhéten meg fognak műteni (petefészek átjárhatóságit csinálnak) Amúgy pont most jött meg, megint 2 nappal hamarabb. Remélem neked legalább végre sikerült, drukkolok nagyon. Van amúgy tüneted vagy ilyesmi? Meg az asszisztens javasolta a lombikot is, merthogy 4 éve volt az előző műtét és azóta nem lettem terhes, de inkább a műtét és még ha jól sikerül akkor próbálkoznánk természetes úton, a férjemnek minimálisan javult a spermaképe, de most 3 hónapja eszik fürjtojást minden nap így lett jobb az eredmény szerintem, meg van egy kis gyulladása, azt mondták amiatt is lett rosszabb a spermakép, úgyhogy 3 hónap múlva neki kontroll és attól teszik majd függővé, hogy hogyan tovább, de a műtét kell, mert nem jó az ultrahangom, csak bosszant, mert eddig ezt hogy nem látták, mert gondolom, nem egyik napról a másikra lettek összenövéseim. Ennyi jelenleg. Sajna semmi biztató, de szerdán többet fogok tudni már.
2012. okt. 30. 19:54
 799/979 anonim ***** válasza:
huhh, nagyon fogok szorítani. elmondták hogy lesz? a doki nekem is mondta, ha rendben vannak a hormonok, rám is ez vár. de nagyon sokan esnek teherbe átfúvatás után, szóval reménykedjünk :) nekem ma reggel negatív lett a tesztem, bár, a pisim is híg volt nagyon reggel. de még mindig nem jött meg.
2012. nov. 1. 18:21
 800/979 A kérdező kommentje:
nem kellett elmondaniuk, 2008-ban már volt egy ilyen műtétem, tudom mi vár rám, de hogy pontosan mikor lesz azt majd szerdán mondja meg a doki. Remélem utána tényleg sikerül végre, meg remélem akkor már az összenövéseket is kiszedik mind, ezt meg is fogom kérdezni szerdán, és ha nem akkor kérni fogom, mert akkor nem ér semmit az egész, ha átjárható vagyok ,de olyan mint egy labirintus. :(Hány napja késik?
2012. nov. 1. 19:23
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!