Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Szia Adri!
Helyzet veled? Megjött végül vagy jó híreid vannak?
szia!
bocsi, hogy még csak most írok, hévízen voltunk 3 napot. megjött, bár nem egészen rendesen, 5 nap alatt elmúlt, és nem is volt olyan vészes mennyiség. viszont esténként szédelgek meg hányingerem is van. lehet bekaptam megint valami vírust. Veled mizu?
Szia!
Semmi különös, itthon vagyok, most jöttünk haza a fiammal a kórházból. (beelőzött :) ) Várom, hogy hétvégén megjöjjön, mert nem hiszem, hogy olyan szerencsém lenne, hogy most ne jönne meg baba miatt és megússzam a műtétet, de azért reménykedem. Bár a hőm is össze-vissza volt, szerintem lehet nem is volt most peteérésem, de majd pár nap múlva kiderül. Tesztet nem csináltál azóta? (mármint hogy szédelegsz és hányingered is van)
szia!
de, csináltam, persze negatív. nem tudom, mi az isten volt ez, lehet beszedtem valami vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!