Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia!
jobban vagy a műtét óta? remélem igen!
biztos, hogy kipucolódtam, már volt peteérésem is. most lelkileg kicsit jobb, lekötött a vizsgaidőszak meg a munka. már csak a női teakeveréket iszom, a méregtelenítéshez 5 hét múlva foghatok csak hozzá.
a férjemnek viszont "üzent az univerzum"!! pénteken ment a boltba, és az utcán megállította egy kislány, hogy LILI hogy van? férjem nézett, hogy ki az a lili, meg is kérdezte. a kislány válaszolt, hogy nem a lili apukájának tetszik lenni? ebben az a különös, hogy a kislányunknak is ezt a nevet terveztük...
lehet, hogy a műtét rakott benned valamit helyre hormonálisan is :))nem tudom, amúgy szerintem orgazmus sem lehet, mert az összerántja a méhet. de sztem kérdezd meg az online dokitól, a dr hamvas ferenctől, ő mindig válaszol mindenre.
mi nem vártunk, igaz, fájt az első alkalommal, de azóta gyakorlunk szorgalmasan :)
Azt, hogy mennyi ideig nem lehetünk együtt, azt mondta a doki, hogy a vérzésem mindenképp várjuk meg de nem ártana a 6 hetet kivárni.
Amúgy megkérdeztem egy másik dokit is, az orgazmus miatt, és azt mondta, hogy semmi gond nem lesz belőle. Remélem tényleg igaza lesz.
szia!
én már ezen túl vagyok, az enyém már meg is szült, ma megjött nekem is, úgyhogy teli reményekkel várom a peteérésem, fel a fejjel. Neked megjött az e havi vérzésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!