Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
 861/979 anonim ***** válasza:

szia!

jobban vagy a műtét óta? remélem igen!

biztos, hogy kipucolódtam, már volt peteérésem is. most lelkileg kicsit jobb, lekötött a vizsgaidőszak meg a munka. már csak a női teakeveréket iszom, a méregtelenítéshez 5 hét múlva foghatok csak hozzá.

a férjemnek viszont "üzent az univerzum"!! pénteken ment a boltba, és az utcán megállította egy kislány, hogy LILI hogy van? férjem nézett, hogy ki az a lili, meg is kérdezte. a kislány válaszolt, hogy nem a lili apukájának tetszik lenni? ebben az a különös, hogy a kislányunknak is ezt a nevet terveztük...

2013. jan. 20. 08:50
 862/979 A kérdező kommentje:
WOW! Velem miért nem történnek ilyen dolgok. Már jobban vagyok, de sokszor szúródik a petefészkeimnél. Sajnos holnap már mennem kell dolgozni. Nekem elvileg pénteken kellene megjönnie, remélem nem borította fel a műtét a ciklusom. Amit észrevettem a műtét óta, hogy sokkal többet járok pisilni, na meg azóta alig várom már hogy együtt legyek a férjemmel, mert már majd megőrülök a szexért. (eddig nem így volt) most meg ugye nem lehetünk együtt. Azt nem tudom, hogy csak a behatolás nem lehet vagy orgazmusom sem. (de ezt a dokitól így nyíltan nem kérdeztem, elég fiatal orvos volt) Mert ha csak behatolni nem lehet, akkor már könnyebbség lenne és elég rossz így, kielégítetlenül az az igazság. Most próbálkoztatok? Vagy vártok ti is egy ciklus?
2013. jan. 20. 13:23
 863/979 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a műtét rakott benned valamit helyre hormonálisan is :))nem tudom, amúgy szerintem orgazmus sem lehet, mert az összerántja a méhet. de sztem kérdezd meg az online dokitól, a dr hamvas ferenctől, ő mindig válaszol mindenre.

mi nem vártunk, igaz, fájt az első alkalommal, de azóta gyakorlunk szorgalmasan :)

2013. jan. 20. 13:26
 864/979 A kérdező kommentje:
megkérdeztem, és hát azt írta, hogy a szex semmilyen formája sem engedhető meg. Ez elég szomorú, mert ugye a férjem ki lehet elégíteni na de engem?
2013. jan. 20. 17:53
 865/979 anonim ***** válasza:
:((( azt nem írta, mennyi ideig?
2013. jan. 20. 18:48
 866/979 A kérdező kommentje:
nem, de az inkább aggaszt, hogy volt orgazmusom a műtét után kb. másfél héttel két egymást követő nap is (nem gondoltam, hogy az baj) utólag meg csak reménykedem, hogy nem ártott
2013. jan. 20. 18:59
 867/979 A kérdező kommentje:

Azt, hogy mennyi ideig nem lehetünk együtt, azt mondta a doki, hogy a vérzésem mindenképp várjuk meg de nem ártana a 6 hetet kivárni.

Amúgy megkérdeztem egy másik dokit is, az orgazmus miatt, és azt mondta, hogy semmi gond nem lesz belőle. Remélem tényleg igaza lesz.

2013. jan. 20. 20:33
 868/979 anonim ***** válasza:
nah terhes a legjobb barátnőm..."becsúszott..."
2013. jan. 25. 17:40
 869/979 A kérdező kommentje:

szia!

én már ezen túl vagyok, az enyém már meg is szült, ma megjött nekem is, úgyhogy teli reményekkel várom a peteérésem, fel a fejjel. Neked megjött az e havi vérzésed?

2013. jan. 26. 10:05
 870/979 anonim ***** válasza:
még nem, köv héten kellene, de eléggé szúrkál megint a méhem környéke.
2013. jan. 26. 12:29
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!