Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
nagyon kíváncsi vagyok, drukkolok neked, hogy végre sikerüljön és meg is maradjon a baba
Mi majd most kezdhetünk el próbálkozni. 9-én lesz majd peteérésem.
Szia!
Teszteltél? Én belehúznék, de a párom meghátrált. Képzeld együtt voltunk tegnap előtt és ő szépen kiszállt amikor elment. Olyan mérges lettem rá. A válasza: ő nem akar teherbe ejteni, mert fél, hogy valami bajom lesz. Ezen nagyon kiakadtam, jó hogy nekimentem a műtétnek, feleslegesen. Most nem tudom mit csináljak, hiába magyarázom neki, hogy nem lesz semmi baj a terhesség alatt. Kész vagyok tőle. Ráadásul a doki megmondta, max. 6 hónapunk van, és ugye nála is gondok vannak, tehát nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz az egész. Nem értem őt, nem akar gyereket, de elmegy a kontrollvizsgálatra (mármint az övére) szedi a vitamint. Ezen igazodj ki.
dehogy teszteltem, még várunk..
nem értem a férjedet komolyan mondom. legalább a műtét előtt szólhatott volna, hogy figyumár, ne tedd ki magad ennek, meggondoltam magam...lehet csak megijedt egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!