Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
881/979 A kérdező kommentje:
igen, főleg, hogy nekem meg minden vágyam egy gyerek. A legfurább az egészben az, hogy a vitamint szorgalmasan szedi, jár vizsgálatokra. Remélem, hogy csak megijedt. Hisz ha nem akarná akkor minek szedné a vitaminokat, nemigaz?
2013. jan. 30. 17:44
882/979 anonim válasza:
igen,akkor letojná az egészet nagy ívben, nem szedne semmit.
barátnőmék viszont lehet elvetetik a babát..ezután nem tudom, hogy tudnék jóba lenni vele :S igaz, nem élnek még együtt a sráccal, de amit mostanában művel a csaj, kiborító. ahol csak lehet a srácot szidja meg beszólogat neki, hogy az csak az ő gyereke, a srácnak semmi köze hozzá, majd ő eldönti mi lesz, blabla...szegény srác már úgy van vele, hogy ő már nem tud többet adni, inkább elhagyja a csajt, mert nem bírja. és mindehhez nekem kell asszisztálnom, nekem kell végignéznem, hogy egy kis életet, amiért én bármit odaadnék, ők csak eldobnak...
883/979 A kérdező kommentje:
na az ilyen csajt tudnám kilógatni egy 10 emeletes tetejéről. Akkor miért nem védekezik az ilyen? Nem értem én már ezt, ahova nem kell oda ad a Jóisten, ahol meg várják már 3 éve oda nem ad. Hol van itt az igazság! Szegény kis pici, na meg szegény srác!
2013. jan. 30. 20:05
884/979 anonim válasza:
jajj, védekezett ő...rendszertelen ciklusnál számolgatással! hát azt hittem eldobom az agyam. mikor meg késett, nem volt hajlandó orvoshoz menni. nem értem az embereket.
885/979 anonim válasza:
nah össze is vesztünk..a pasiját merő jóindulattal felvilágosítottam a vizsgálatokról, mert kérdezte, mikor mi jön...erre nekem esett a csaj egy olyan fals infóval, amit a srác anyja mondott neki. a srác meg odavágta h nemkell görcsölni a gyereken, jön az magától..hát mindkettőt elküldtem a büdös francba. amúgyis, most ment el a babám, erre nem is voltak tekintettel. civilizált ember ilyenkor úgy mondja el a másiknak, hogy figyu, tudom, hogy most ment el a babád, de terhes vagyok...nem úgy, hogy cső, terhes vagyok. megállapítottuk a férjemmel, hogy eléggé taplóak...
886/979 A kérdező kommentje:
szegénykém, ne is foglalkozz velük. Érzéketlen tuskó az ilyen. Szerintem ha most sikerült ne is mondd el nekik. Tényleg mikor tesztelsz?
2013. jan. 31. 17:57
887/979 anonim válasza:
jövő héten akarjuk. ma sem jött meg, és nagyon kemény az alhasam.
888/979 anonim válasza:
köszi, próbálom magam túltenni...férjed szedi ugye még a vitamint? nem mondott még semmit a múltkori esettel kapcsolatban?
889/979 A kérdező kommentje:
Stedi, de tegnap is voltunk együtt és ugyanúgy kiszállt. Egyszerűen nem értem. Kérdeztem, hogy most akkor mi legyen, ő azt mondja, hogy még nem akarja, majd talán 2-3 hét múlva. Bár nem tudom mi lesz akkor. Az a magyarázata, hogy fél, hogy elveszít, hiába mondom neki, hogy attól mert megműtöttek nem lesz semmi bajom, hisz akkor az orvos sem engedélyezte volna. Jövőhéten lesz peteérésem, meglátom addig mi lesz. :(
2013. jan. 31. 21:21
890/979 anonim válasza:
de épp azért műtöttek meg,hogy ne legyen semmi bajod..emiatt még nem veszít el. pasik...és még ránk nőkre mondják, hogy nem lehet eligazodni rajtunk..:S valahogy belé kellene sulykolni, hogy ne féljen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!