Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a
következőig? Hogyan követik egymást?
911/979 A kérdező kommentje:
Sajnos nekünk ez a hónap is sikertelen lesz. A férjem még mindig vagyis már megint nem akar gyereket. Kb. két hétig akart, most okozott egy balesetet ami beláthatatlan kimenetelű és ezért nem akar. (elvehetik a vezetői engedélyét, akkor viszont elveszti a munkáját és nem tudom mi lesz)Bízom a legjobbakban. Ja és közölte amíg le nem zárul az ügy addig nem lesz biztosan másik gyerek. Ezen nagyon kibuktam, mert ugye már csak 5 hónapunk van, ami esélyes lehet és minden hónapban egyre kevesebb az esély. Teljesen el vagyok keseredve, nem tudom mit csináljak.
912/979 A kérdező kommentje:
Adri mi újság? Nagyon eltűntél? Van már baba?
Írom a szakdogát, azért nem vagyok fent. Dehogy van.Sztem már nem is lesz.
2013. márc. 17. 12:56
914/979 A kérdező kommentje:
Mikorra kell leadnod? Miből írod? Ne add fel, mondom ezt én aki szintén ki van akadva.
a véglegesítés előttit most adtam le, köttetve május 3 a határidő. két cég gazdasági elemzésével kínlódtam, 68 oldal lett :) kiírtam még talán az életemet is :D nálatok van már valami változás?
2013. márc. 21. 18:43
916/979 A kérdező kommentje:
szia!
megjött, ahogy szokott, most újabb reményteljes hónapra készülök. A férjem talán beadja a derekát, legalábbis másnak azt mondta, hogy most már próbálkozunk (nekem nem mondta) Remélem sikerülni fog, mert már ez a harmadik hónap a műtétem óta és a doki szerint max 6 hónapunk van, ráadásul most is csak alig volt meg, ami nem jó jel. Reménykedem. Nálatok mi a helyzet?
szia!
nálunk semmi újdonság, már valahogy nem is érdekel a dolog :( remélem a férjed nem gondolja meg magát! :)
2013. márc. 30. 07:59
918/979 A kérdező kommentje:
Szia!
A férjem vagy nem tudja, hogy most lesz peteérésem vagy tényleg akar mostmár gyereket, de tegnap együtt voltunk és nem szállt ki, pedig elvileg holnap lesz peteérésem. Remélem ha már így történt meg is fogan a babánk, mert lehet a következő hónapban már észnél lesz. :) Kitartást Adri, már én is sokszor feladtam, de akkor sem lett eredmény, csak a türelem maradt.
919/979 A kérdező kommentje:
szia! Nálunk jó hír, a férjem vagy nem tudta hol járok a ciklusomban vagy tényleg akar mostmár gyereket, de együtt voltunk normálisan, bár még nem volt peteérésem és nem akarom elkiabálni, de ma együtt voltunk és elvileg holnap lesz peteérésem, remélem két hét múlva eredménye is lesz :)
szorítok!!! mi is együtt voltunk ma csak úgy, de nem tudom, hol járok a ciklusomban. őszintén szólva, azt se tudom, mikor kellene megjönnie. tudom, hogy gáz, de ez van.
2013. ápr. 1. 19:39
Kapcsolódó kérdések: