Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
 961/979 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig szedted végül? Úgy szedted ahogy írva volt? (3x10 ml) Velünk semmi, már nem is reménykedem. Szeptemberbe lejárt a fél év türelmi idő, úgyhogy mi csak vagyunk. A szomszédhoz szoktam átmenni babázni. Most lesz 8 hetes a kismanó. Írj majd ha tudsz valamit. Amúgy valamit elírhattál, mert azt írtad, hogy 21-e körül kell megjönnie, az még majdnem egy hónap. Gondolom 31-et akartál írni.
2014. jan. 1. 19:33
 962/979 anonim ***** válasza:
Nem, 21-én megyünk orvoshoz, az volt a 21 :) Másfél hónapig szedtem kb. Vagyis másfél üveggel, 3x10 ml-t. Kíváncsi vagyok már nagyon a dokira, állítólag nagyon jó.
2014. jan. 3. 16:00
 963/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Na mit mondott a doki? Hol voltatok és kinél?

2014. jan. 21. 21:49
 964/979 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mentünk, mert véradás után hétfőn be kellett mennem a vérellátóba, mert találtak valamit a véremben. Amíg nem tisztázódik, hogy bajom van-e, vagy nincs, felesleges még próbálkoznunk is.

2014. jan. 22. 17:48
 965/979 A kérdező kommentje:

:(

Úgy látom nálatok is mindig van valami. Írj, ha kiderül valami. Remélem semmi komoly.

2014. jan. 22. 18:57
 966/979 anonim ***** válasza:

szia!

csak egy tipp..nézess az orvosoddal chlamydiat, ureaplasma-t és mycoplasmát... amúgy jól vagytok?

2014. febr. 14. 16:50
 967/979 A kérdező kommentje:

szia!

clamydiát már kétszer néztek, de negatív, a másik kettőt nem tudom. A vicc az egészben, hogy mindkét műtétemnél az volt a papíromon, hogy clamydia szerű összenövések, a clamydia tesztem meg mindig negatív. A másik kettő mi amit írtál? Nálatok van változás? Tök durva, hogy mi már több mint 3 éve írunk egymásnak és nem sikerült még, mások meg már azóta a másodikat várják. :( Mindegy egyszer biztos mi is sorra kerülünk. :)

2014. febr. 17. 05:17
 968/979 anonim ***** válasza:

az a másik kettő gyakorlatilag egy vírusféle, ami megöli vagy életképtelenné teszi a megtermékenyített petesejtet. vizeletből lehet kimutatni főleg, és mindkét felet meg kell nézni, mert ha az egyik fél fertőzött, a másik is.

hát igen, durva nagyon... de ennek is biztos megvan az oka.

2014. febr. 26. 19:27
 969/979 A kérdező kommentje:

Szia Adri!

Rég hallottam felőled. Mi újság? Sikerült már a baba? Nálunk változatlan a helyzet. :(

2014. ápr. 15. 08:09
 970/979 anonim ***** válasza:

szia!

kedden megyünk a meddőségibe. dehogy sikerült, extrém vérzésem van, még gyógyszerrel sem állt el teljesen. szedtem exacyl-t, de nem igazán hatott.

2014. ápr. 16. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!