Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
 951/979 A kérdező kommentje:
Örülök nektek, remélem ott a babóca. Velünk semmi. Letelt a műtét utáni fél év amíg esélyünk volt, úgyhogy ennyi. Csak olyan nehéz feladni meg beletörődni. A szomszédom meg csütörtökre van kiírva, a férjem unokatesójának már egy évet töltött a kislánya, úgyhogy kivagyok. Nem akarom, hogy akkor legyen gyerekem, ha valaki éppen meghal a közvetlen családomból. Tudom te sem akartad, de azt a babát biztos apukád küldte. Majd azért írj 4-én mi újság.
2013. okt. 29. 23:10
 952/979 anonim ***** válasza:

szia.

na voltam a doktornőnél. nem vagyok terhes, DE írt fel clostyt és hormeel cseppeket, mert nincs peteérésem. azt mondta, ha januárig nem jön össze, meddőségibe kell mennünk. nekem kell szedni a hormeelt, mindkettőnknek pedig halolaj kapszulát.

2013. nov. 4. 18:28
 953/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnálom, pedig már reménykedtem, hogy hátha sikerült nektek. A halolaj kapszula mire jó? Nálunk sem rózsásabb a helyzet, bár mi meddőségibe nem megyünk, (sajna nincs rá keret), a szomszédom szombaton szült. Rohan az idő, mindenkinek sikerül, sőt van aki már a másodikat is megszülte, én nem értem miért ilyen a sors. Ilyenkor úgy el tudok szontyolodni, hogy nekünk miért nem sikerül. Bezzeg ahova nem kell oda ad, aztán mennek elvetetni. Fel a fejjel, majd írj. Puszi

2013. nov. 7. 21:48
 954/979 anonim ***** válasza:

a halolaj is ilyen serkentő, férjemnek jó a spermáira, nekem meg a peteérésre. amúgy a hormeel már dolgozik, érzem, hogy pakolgatja belül helyre a dolgokat, szerintem valamilyen gyulladásom lehetett, mert rengeteg folyásom lett tőle, először ilyen sötétebb, de már tisztul lefelé. és éreztem tőle a peteéréses fájdalmat is már a harmadik nap.

egyébként ezt a hormeelt recept nélkül meg lehet venni, szerintem ki kellene próbálnod. 3 hónapig kell szedni, utána szünetet kell tartani. sajnálom, hogy nem sikerült nektek se :( ez engem is bánt, hogy más meg halomra szüli a gyerekeket, és még engem kér meg, hogy a pocakfotóját lájkoljam, hogy nyerhessen.. írj Te is mi újság van! puszi :)

2013. nov. 10. 13:40
 955/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Akkor szerintem én is kipróbálom a következő ciklustól, veszteni valóm úgy sincs, ráadásul homeopátiás. Remélem beválik mindkettőnknek.

2013. nov. 10. 17:53
 956/979 anonim ***** válasza:
nekem már hat is, ugyanis végre megjött! így még nem örültem neki :) vasárnap kezdem is az 5 szem closti-kúrát.
2013. nov. 12. 19:36
 957/979 A kérdező kommentje:
nekem még van egy hetem a következő mensiig, addig nem akartam elkezdeni, remélem mihamarabb beválik nekem is.
2013. nov. 13. 19:24
 958/979 A kérdező kommentje:

szia!

Mi a helyzet? Mi a tapasztalatod a Hormeel cseppel?

2013. dec. 2. 17:51
 959/979 A kérdező kommentje:
Szia! Mi újság veled? Teljesen eltűntél.
2013. dec. 30. 16:45
 960/979 anonim ***** válasza:

szia!

bocsi, összesűrűsödött minden. szedtem, de abbahagytam, mert folyamatosan barnáztam tőle. most nem tudom mi van, hányingerem van, meg rosszul is vagyok, de a barnázás miatt nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie. 21-én megyünk orvoshoz, egy fiatal dokit találtam, pont erre specializálódott. Veletek mizu? :)

2013. dec. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!