Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia.
na voltam a doktornőnél. nem vagyok terhes, DE írt fel clostyt és hormeel cseppeket, mert nincs peteérésem. azt mondta, ha januárig nem jön össze, meddőségibe kell mennünk. nekem kell szedni a hormeelt, mindkettőnknek pedig halolaj kapszulát.
Szia!
Sajnálom, pedig már reménykedtem, hogy hátha sikerült nektek. A halolaj kapszula mire jó? Nálunk sem rózsásabb a helyzet, bár mi meddőségibe nem megyünk, (sajna nincs rá keret), a szomszédom szombaton szült. Rohan az idő, mindenkinek sikerül, sőt van aki már a másodikat is megszülte, én nem értem miért ilyen a sors. Ilyenkor úgy el tudok szontyolodni, hogy nekünk miért nem sikerül. Bezzeg ahova nem kell oda ad, aztán mennek elvetetni. Fel a fejjel, majd írj. Puszi
a halolaj is ilyen serkentő, férjemnek jó a spermáira, nekem meg a peteérésre. amúgy a hormeel már dolgozik, érzem, hogy pakolgatja belül helyre a dolgokat, szerintem valamilyen gyulladásom lehetett, mert rengeteg folyásom lett tőle, először ilyen sötétebb, de már tisztul lefelé. és éreztem tőle a peteéréses fájdalmat is már a harmadik nap.
egyébként ezt a hormeelt recept nélkül meg lehet venni, szerintem ki kellene próbálnod. 3 hónapig kell szedni, utána szünetet kell tartani. sajnálom, hogy nem sikerült nektek se :( ez engem is bánt, hogy más meg halomra szüli a gyerekeket, és még engem kér meg, hogy a pocakfotóját lájkoljam, hogy nyerhessen.. írj Te is mi újság van! puszi :)
Szia!
Akkor szerintem én is kipróbálom a következő ciklustól, veszteni valóm úgy sincs, ráadásul homeopátiás. Remélem beválik mindkettőnknek.
szia!
Mi a helyzet? Mi a tapasztalatod a Hormeel cseppel?
szia!
bocsi, összesűrűsödött minden. szedtem, de abbahagytam, mert folyamatosan barnáztam tőle. most nem tudom mi van, hányingerem van, meg rosszul is vagyok, de a barnázás miatt nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie. 21-én megyünk orvoshoz, egy fiatal dokit találtam, pont erre specializálódott. Veletek mizu? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!