Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Szia Adri!
Mi újság felétek? Voltatok Debrecenbe dokinál? Van valami fejlemény?
szia!
nem voltunk, elvileg 15-én megyünk pestre. május 1 óta alig jön meg havonta, egy betétnyi kb, barnás cucc. meg nő a pocakom, szal bizonyosság miatt megyünk pestre, hogy tényleg terhes vagyok-e, mert a tesztek nem mutattak megint semmit. veletek mizu?
Szia!
Nagyon sajnálom. Részvétem. Tudom, hogy hülye a férjem. :(
Azóta megjött amúgy? Tudsz róla hogy ha valaki meghal akkor a rokonságban (általában közvetlen hozzátartozóknál) utána 1-2 hónap múlva megfogan egy gyerek vagy megszületik? Tudom ez olyan szar ilyen áron inkább nem kell gyerek, de belegondoltam és a fiam nekem is akkor fogant, amikor meghalt nagyanyám. Az uncsitesómnak akkor lett gyereke mikor meghalt az apai nagymamám és nagypapám. Azt mondják ha meghal valaki új élet születik. Úgyhogy nálunk nemigen lesz mostanában gyerek, nem áll szerencsére senki sem halálközel. Megkérdezhetem, hogy mennyi idős volt apukád és mibe halt meg? Csak ha nem túl fájdalmas neked. Kitartást!
mindenki ezt mondja, majd meglátjuk.
köszi a részvétet. 60 éves volt, és lassú infarktus vitte el. régóta baj volt a szivével, már újra is lett neki egyszer indítva. a közvetlen halálok bélelhalás miatt a gyomortartalom felfelé távozott, csak apum nem ébredt fel rá, és gyakorlatilag megfulladt. a közvetett halálok a lassú infarktus, amiatt haltak el a vérerek a bélben. hétfőn volt a temetés, hazaköltöztünk anyukámhoz miután meghalt apum. már itt is maradunk, áruljuk a régi házunkat.
Szia Adri!
Mi újság veletek? Rég hallottam rólatok.
Szia!
Megvagyunk, köszi. 4-én megyünk nőgyógyászhoz, mert nem jött meg, viszont van egy halvány pozitív tesztem. Még nem kiabálunk el semmit. Veletek mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!