Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
 921/979 A kérdező kommentje:

na eddig nem láttam a bejegyzésem, most meg ugyanazt más megfogalmazásban betette kétszer :)

Dehogy gáz, hogy nem tudod hol jársz? Én örülnék neki, ha nem járna mindig itt az agyam, de mivel mindig érzem még elfelejteni sem tudom, pedig biztos jobb neked, hogy nem kattogsz ezen, mert nem tudod mikor hol jársz. Szorítok én is neked, két hét múlva kiderül mindkettőnknél :)

2013. ápr. 1. 21:15
 922/979 anonim ***** válasza:

:D van valami fejlemény azóta?

én rendeltem mastodynon cseppeket, hátha segítenek...

2013. ápr. 4. 19:31
 923/979 A kérdező kommentje:
A helyzet a férjemmel jó, mert rendesen együtt vagyunk, most meg a ciklusommal van valami, mert ma vagyok a 17. napon és még nem volt peteérésem, pedig a tüneteket már 4. napja érzem, de a hőm szerint még nem volt meg a peteérés. Kíváncsi leszek a holnap reggelre. Nálatok mi a helyzet, tudod már hol jársz?
2013. ápr. 4. 19:53
 924/979 anonim ***** válasza:
dehogy tudom...meg vagyok lőve az időpont miatt. majd kiderül, ha megjön :D
2013. ápr. 4. 19:58
 925/979 A kérdező kommentje:
remélem nem jön meg neked sem két hét múlva meg nekem sem és lesz mindkettőnknek egy szép pozitív tesztje, már igzaán ránk férne. :)
2013. ápr. 4. 21:45
 926/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Van valami fejlemény? Nekem még 4-5 napom van hátra

2013. ápr. 12. 21:12
 927/979 anonim ***** válasza:
én biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes. és már egyre inkább azt hiszem, hogy nem is leszek soha az életben.
2013. ápr. 13. 17:34
 928/979 A kérdező kommentje:
miből gondolod, hogy nem vagy az? megjött már? Olyanra meg ne is gondolj, hogy nem leszel soha, hisz már volt, hogy sikerült, volt pozitív teszted. Lehet tényleg fel kellene adnunk és akkor hátha sikerülne, de annyira nehéz nem rá gondolni, ha elmúlik a peteérésem. Azért én szorítok neked.
2013. ápr. 13. 19:44
 929/979 anonim ***** válasza:
azért gondolom, mert elég sokáig véreztem múltkor, azután, hogy egy hónapig nem volt meg. szóval abszolút nem tudom, mikor kellene megjönnie, de nem is érzek semmit sem. meg már valahol legbelül én már lemondtam arról, hogy gyerekünk fog valaha is születni.
2013. ápr. 14. 12:25
 930/979 A kérdező kommentje:
lassan én is eljutok erre a pontra. Még van elvileg két napom, de már tudom, hogy meg fog jönni, mert fáj a hasam. :(
2013. ápr. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!