Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
741/979 anonim válasza:
10-re van időpontom hozzá, remélem már babásan megyek...nagyon fáj pár napja a méhem, meg volt egy kis barnázásom is tegnap. veled mizu?
742/979 A kérdező kommentje:
nálam semmi, fájnak a melleim (de már peteérés előtt 1-2 nappal) múlthónapban is fájt, úgyhogy tuti magas a prolaktin szintem, ezért nem reménykedem. Szerdán kell menjek a 21. napi vérvételre, utána majd nem tudom mikor kapok időpontot a dokihoz és majd akkor meglátjuk milyenek lettek az eredményeim.
2012. aug. 26. 17:50
743/979 A kérdező kommentje:
Voltam ma vérvételen. Jól megszívtam, mert az eredményt csak a doki mondja meg, hozzá meg szept. 25-re kaptam időpontot. Igazán mondhatták volna, hogy már akkor kérjek, amikor a 3. napi vérvételre megyek, így megint kimarad egy ciklus kezelés nélkül és siker nélkül :( Veled mizu? Megjött vagy nem?
2012. aug. 29. 17:26
744/979 anonim válasza:
:( sose mondanak itt se semmit...szombatra nem várom, majd meglátjuk, mi lesz..
745/979 A kérdező kommentje:
ja, én azt hittem már új ciklus, akkor drukkolok neked szombatra :)
2012. aug. 29. 21:00
746/979 anonim válasza:
áhh, tuti nincs baba, bár tejcsárda vagyok, a hőm 36 körül mozog :(
747/979 A kérdező kommentje:
Amíg nem jön meg addig van remény. Nekem fájnak a melleim, tegnap előtt (de csak akkor) nem bírtam levenni délután a melltartóm, mert akkor nagyon fájt, így visszavettem, de pl. estére már enyhült és azóta is úgy van, úgyhogy én már nem értem. Múlt hónapban is fájt, most is (talán most egy kicsit jobban, na de nem az a hozzá sem lehet érni fájdalom)
Még van egy hetem, majd meglátjuk.
2012. aug. 30. 05:43
748/979 A kérdező kommentje:
szerintem nekem sem sikerült, már szinte egyáltalán nem fájnak a melleim, és már tegnap óta görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni (eddig minden ciklusban jelentkezett kb. ilyenkor és sajna mensi lett a vége) :(
2012. aug. 30. 17:43
749/979 anonim válasza:
sajnálom :(( nekem csak fáj a hüvelyemnél, de nem érzem, hogy terhes lennék
750/979 A kérdező kommentje:
a hőd hogy alakul amúgy? Én már belefáradtam, elegem van a tünetekből is :( Az eszemmel tudom, hogy nem lehetek terhes, hisz magas a tsh-m is hozzá (a nyár eleji eredményből, amire nem kaptam gyógyszert, gondolom magától nem csökken) de mégis minden hónapban reménykedem, csak tudnám miért, mikor esélyem sincs. Annyira vágyom már rá!
2012. aug. 30. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!