Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/979 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó. Te kifogod az összes szar tesztet nekem meg ma megjött, úgyhogy ez a hónap is kilőve, de legalább holnap tudok menni vérvételre, hétfőn hajnalban meg irány a Balcsi. :) Ja ha még megvan a teszt akkor mártsd fele tiszta vízbe, mintha tesztelnél addig és ha végigment akkor kimossa azt ami esetleg csak elmosódás vagy piszok, ha utána is ilyen lesz a teszt, akkor ott már van valami. Én a helyedben megvárnám a hétvégét és ha nem jön meg elmennék hétfőn nődokihoz, hogy nézzen meg. Kitartás én drukkolok.
2012. aug. 9. 17:41
 732/979 anonim ***** válasza:
bukok megint úgy néz ki. rózsaszín volt a papír törlés után :'( pedig a hőm 37,5...:'(((((
2012. aug. 10. 19:39
 733/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Na mi a helyzet? Lehet most fog beállni a ciklusod 28 napra? Vagy mi lehet? Dokihoz mikor mész? Tesztelni fogsz még?

2012. aug. 11. 14:31
 734/979 anonim ***** válasza:
iszonyatos görcseim vannak, megjött rendesen. nem megyek dokihoz, én itt lezártam az egészet.
2012. aug. 11. 19:28
 735/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom. Pedig reméltem hátha neked sikerült. Ne kenődj el. Tudom, hogy ki vagy, hisz egy cipőben járunk. Én is úgy döntöttem, most már lesz*rom, elegem van ebből a sok reménykedésből. A férjem uncsija már mindjárt szül, a másik már májusba megszült, teljesen kivagyok, elegem van mindenből, nekem meg nem sikerül. Legszívesebben elbújnék a világ elől. Jelentkezz azért ne tűnj el.

2012. aug. 11. 21:01
 736/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi újság? Mi visszajöttünk a Balcsiról. Eléggé fájt olykor a hasam alja, lehet hideg volt az uszivíz és kifáztam, vagy nemtudom. Megjött természetesen rend3sen, voltam pénteken vérvételen, majd aug. 30-án megyek a másikra, utána majd vissza a dokihoz ha lesz időpont.

2012. aug. 16. 16:01
 737/979 anonim ***** válasza:

szia!

de jó volt nektek :) bár az idő nem volt annyira jó, lehet tényleg felfáztál. :(

hát..úgy néz ki, volt ott mégis valaki. miután megjött, a harmadik nap úgy véreztem, hogy a munkahelyemről tacsak véres nadrágban jöttem haza, még jó, hogy volt nálam pulcsi, hogy el tudjam takarni. egyszerűen ömlött belőlem. de tegnap elmúlt, mert már most peteérésem van, szerintem hajnalban meg is volt az ovum.

barátnőm ajánlotta a nőgyógyászát, időpontot fogok kérni tőle. állítólag nagyon jó, és ő fel fogja írni az utro-t, mert tuti, hogy nem tudott megtapadni a baba.

2012. aug. 18. 10:38
 738/979 A kérdező kommentje:
de akkor a tesztnek is ki kellett volna mutatnia nem? Ilyen korán hogy lehet peteérésed, ha még épp, hogy elmúlt? Tényleg jó lesz ha elmész dokihoz, bár én várnék egy ciklust, mérném minden reggel a hőmet és úgy mennék táblázattal, de ez csak tanács. Még most is érdemes mérned, mert nem biztos hogy volt ovud.
2012. aug. 18. 20:13
 739/979 anonim ***** válasza:
mivel 21 napos a ciklusom, a 7. napon van a peteérésem. és tuti, hogy már megvolt, mert azóta nem érzem az ovus fájdalmakat.
2012. aug. 19. 12:53
 740/979 A kérdező kommentje:
voltál a barátnőd dokijánál? Mondott valami újat?
2012. aug. 26. 09:28
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!