Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Szia!
Na mi a helyzet? Lehet most fog beállni a ciklusod 28 napra? Vagy mi lehet? Dokihoz mikor mész? Tesztelni fogsz még?
Szia!
Nagyon sajnálom. Pedig reméltem hátha neked sikerült. Ne kenődj el. Tudom, hogy ki vagy, hisz egy cipőben járunk. Én is úgy döntöttem, most már lesz*rom, elegem van ebből a sok reménykedésből. A férjem uncsija már mindjárt szül, a másik már májusba megszült, teljesen kivagyok, elegem van mindenből, nekem meg nem sikerül. Legszívesebben elbújnék a világ elől. Jelentkezz azért ne tűnj el.
Szia!
Mi újság? Mi visszajöttünk a Balcsiról. Eléggé fájt olykor a hasam alja, lehet hideg volt az uszivíz és kifáztam, vagy nemtudom. Megjött természetesen rend3sen, voltam pénteken vérvételen, majd aug. 30-án megyek a másikra, utána majd vissza a dokihoz ha lesz időpont.
szia!
de jó volt nektek :) bár az idő nem volt annyira jó, lehet tényleg felfáztál. :(
hát..úgy néz ki, volt ott mégis valaki. miután megjött, a harmadik nap úgy véreztem, hogy a munkahelyemről tacsak véres nadrágban jöttem haza, még jó, hogy volt nálam pulcsi, hogy el tudjam takarni. egyszerűen ömlött belőlem. de tegnap elmúlt, mert már most peteérésem van, szerintem hajnalban meg is volt az ovum.
barátnőm ajánlotta a nőgyógyászát, időpontot fogok kérni tőle. állítólag nagyon jó, és ő fel fogja írni az utro-t, mert tuti, hogy nem tudott megtapadni a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!