Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
 681/979 anonim ***** válasza:
no voltunk férjemmel. NINCS alulműködésem, félrediagnosztizáltak...meguh-zta a pajzsmirigyem, azt mondta, ez szép pajzsmirigy, nem látni alulműködési jeleket. de szedjem a letroxot, a baba miatt, még az agyi fejlődésére is jó lesz, és majd menjek el szülés után kivizsgálásra, hogy tényleg lesz-e alulműködésem. azt mondta, hogy nálam azért 21 napos a ciklus, mert fel van gyorsulva a szervezetem, ezért is nőtt egy nap alatt akkorát a petém, mikor uh-zták. és hogy nálam a 7. ciklusnap a termékeny, puff, mi apával a 14-en akcióztunk keményen..nagyon szépen elmagyarázott mindent férjemnek is. otthagytunk 8 ezret az uh-val együtt, azt mondta, nem ír ő fel semmit, mert lehet, hogy a peteérést kavarná meg pont. nagyon kedves volt, kérdezte, megnyugodtam-e, mert ő úgy látja, itt nincs baj, csak én gyorsabb vagyok az átlagnál. meg hogy gyönyörű peteérésem van, az nagyon jó. meg h nézessem meg magam nődokival, de szerinte ez teherbeesés szempontjából nagyon jó. fél óráig magyarázta a férjemnek a folyamatot, mostmár ő is ért mindent. kifelé menet a férjem azt mondta, hogy jó, ha most nem jött össze (pedig volt akció a 7. napon), akkor szépen elmegyünk ovutesztet venni. én nagyon megnyugodtam most. férjem azt is mondta, hogy ez minden pénzt megér, hogy végre ő is ért mindent, meg én is meg lettem erősítve.
2012. júl. 27. 19:47
 682/979 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen szerencsés volt az orvoslátogatásod. Nálam nem volt ilyen siker. Eleve közölték nem jó helyen járok (pedig mikor időpontot kértem akkor elmondtam, hogy miért) Aztán mondtam, ha már eljöttem nézzenek meg. Végül behívtak, kérdezgetett a doki és közölte, hogy azért nem esek teherbe szerinte, mert 2008-ban amikor műtöttek összenövésekkel, akkor nem nézték a petevezeték átjárhatóságát és hát biztos el van záródva. (egyből küldött volna el, ide-oda passzolgatják a labdát az orvosok) Mindenhol azt érzem, hogy a férjemmel gond van és akkor ennyi, velem már nem is lehet. Az ambuláns lapra meg ráírta, hogy a beteg kérésére (közöltem márpedig úgy nem megyek innen el, hogy semmi sem történik) 3. és 21. napi vérvétel legyen, és azért is, hogy kizárják az endokrin okát és küldjenek újabb műtét alá. Direkt úgy mentem, mint aki még sehol sem járt, hisz tudom, hogy nem jó a pajzsmirigyem sem, de az előző doki sem foglalkozott vele. Most várnom kell, hogy megjöjjön és el tudjak menni vérvételre. A vicc az egészbe, hogy ezek az összenövések szerintem nem a szülés következményei, na meg minden szövettanom negatív, így kizárták az endometriózist is, mert a doki szerint előtte nem biztos, hogy voltak összenövéseim. Én meg utánanéztem itt a neten és tuti voltak, mert előtte úgy görcsöltem minden hónapban, hogy mentőt kellett hívni, és ez az endometriózis egyik tünete, csak akkor én még ezt nem tudtam. Most várok, hogy legyen véreredményem, és ha végül az is jó lesz és mégsem jön a baba, akkor nem sok választásom lesz, mennem kell petevezeték átfújásra. Remélem nálatok rendeződnek a dolgok.
2012. júl. 28. 07:24
 683/979 anonim ***** válasza:
pfff. ne hagyd magad elhajtani sehonnan!!! birom az ilyen kuruzslókat...meg mi az, hogy addig téged nem vizsgálnak, amíg a férjeddel van baj?? nem csak egy emberes a gyerekcsinálás könyörgöm... tegnap beszéltem ismerősékkel, kaáliba járnak, kérdezte, kell-e utro akkor, vagy hol tartunk, mert ők már félidős terhesek. megkérdezzem neked az orvos számát? debrecenbe jártak
2012. júl. 29. 07:33
 684/979 A kérdező kommentje:
igen azt megköszönném, na meg hogy mennyit kell fizetni a dokinak alkalmanként. Tök vicc ez az egész, a szoc.polt meg már fizetjük visszafele, lehet azért mert orvosi műhiba történt, de az is lehet nem történt, csak az endodokinak könnyebb ezt mondani és ráírni a papírra. Majd meglátjuk mi sül ki ebből, de már annyira elegem van az orvosokból.
2012. júl. 29. 08:30
 685/979 anonim ***** válasza:
hidd el, ezeknek könnyebb nem foglalkozni a problémákkal. rám is rámsütik, hogy életem végéig szedjem a letroxot, a magándoki szerint meg nem utal semmi az alulműködésre...de ezt már velem nem először játssza el az egri kórház, rám azt is rámsütötték 10 éve, hogy epilepsziám van, mert összeestem párszor. elmentem szombathelyre magándokihoz, aki nevetve mondta, hogy úristen, magának semmi baja, és évekig szedettek magával egy nagyon erős epilepszia gyógyszert?? de értsd úgy, hogy semmi, terheléses eeg vizsgálat se mutatta ki, hogy baj lenne, csak egyszerűbb volt a megbélyegzés. szóval az orvosok szerintem is tehetnek egy szivességet!
2012. júl. 29. 09:23
 686/979 A kérdező kommentje:
az is durva, és az ember érezze magát biztonságban. :(Meg forduljunk bizalommal az orvosokhoz, ezek után már nem tudom kihez kellene, voltam idősnél-fiatalnál, egyik sem vállt be. Teljesen tanácstalan vagyok.
2012. júl. 29. 13:26
 687/979 anonim ***** válasza:
noh...ovuteszttel jósteszteltem. majd leugrik a második csík. szombatra kéne jönnie
2012. júl. 31. 17:15
 688/979 A kérdező kommentje:
Adri te ovuteszteltél? De azzal jóslónak csak reggel jó. Ha most csináltad, akkor lehet lesz egy kései peteérésed. Mikor volt meg utoljára? (de persze ne legyen igazam)
2012. júl. 31. 17:50
 689/979 anonim ***** válasza:
reggel is leugrós csíkos volt. én vagyok igen :D ovum az 21-én volt, az tutibiztos.
2012. júl. 31. 18:05
 690/979 A kérdező kommentje:
remélem tényleg babás vagy végre, (meg remélem én is végre :)) nem tudom, azért legyetek együtt ma is :) lehetséges hogy akkor mégsem érett pete vagy van akinek kettő is érik, ha felhalmozódik. 21-e az a ciklusod hanyadik napja volt? Mármint hanyadik dpo-nál jársz?
2012. júl. 31. 18:49
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!