Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia!
ez egyre izgisebb, már nagyon kíváncsi vagyok, írj, ha újra teszteltél :) megy a nagy drukk neked
Sziasztok Csajok!
Barbi vagyok. Fejlemények nálunk. Férjem volt spermavizsgálaton. Kevés a spermája :(((( Nekem PCOSem van de azt tudjátok. Hát, most nyomozok, mi a következő lépés....ti tudjátok? Hogyan tovább? :((((
Nálunk meg lassúak illetve nagy része életképtelen. Nekünk anno a Fer14-et ajánlotta a doki, egyik ismerősnek is, náluk kevés volt, de mi nem vettük meg, mert 14000 forintba kerül egy dobozzal amiből kettő kell egy hónapra. Én most a férjemmel fürjtojást etetek, meg amikor nem dolgozik iszik egy pohár sört (bár barna kellene, de azt nem kapok, a zellertől meg már undorodik) így marad a nyers fürjtojás.
Reménykedtem, hogy legalább ti előrébb jártok. :(
sziasztok!
Barbi, E-vitamint szedjen a férjed, állítólag az is jó rá. én úgy döntöttem, ha a másik dokihoz megyek júl 25-én, megmondom neki, hogy írjon fel utro-t, ez sárgatest elégtelenség. max elküld a francba, de én biztos vagyok benne, hogy ez a bajom. és hogy a régi dokim már bocsi szart a fő problémára, hogy ettől barnázok.
sziasztok lányok!
Mi újság veletek? Adri voltál dokinál? mit mondott? Én júl. 27-én megyek majd egy másik endokrinológushoz, (meddőségi központba) remélem végre kiderül miért nem jön a baba már lassan 3 éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!