Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Anikó teljesen megértelek. nekem egy doki se gondolt arra, hogy pajzsmirigyes lehetek. magamtól mentem el egyhez, hogy nézzük már meg, mi lehet a baj.
ismerősömék is a kaáliba járnak, igaz ők debrecenbe, őket is nagyon biztatják. :) annyira rossz érzés, hogy egy ilyen dolog, körülmény, vagy betegség miatt nem jön a baba, mert ezzel egyszerűen nem tudsz mit csinálni, csak várni, hogy hat-e a kezelés, és ez a legrosszabb, a várakozás. megkérdezhetem, hány éves vagy? :)
sziasztok!
Én ma vagyok a 14. napon de még nem volt peteérésem. Amúgy azzal nincs baj, (vagyis eddig nem volt) mindig volt peteérésem, mert utána felment a hőm is, tehát ebből tudom, hogy azzal nincs gond. Sejtettem, hogy a prolaktin szintemmel lesz baj, bár múlt hónapban én hülye még palástfű teát is ittam a ciklus második felében, úgyhogy az még jobban megnövelte, ami a véreredményben is tükröződött. Bízom a gyógyszerben, mert másba nem nagyon tudunk sajnos, aztán majd lesz valahogy. Amúgy én mindig megérzem a peteérést, mert előtte már 2-3 nappal elkezd fájni a petefészkem, amikor meg megérik akkor majd meg halok annyira fáj. Anikó mire szeded a letrox-ot?
talán ma már egy kicsivel jobb, de inkább majd nyilatkozom délután :)
nem értem, akkor én miért nem a pajzsmirigyemre kaptam gyógyszert, szerintem felkeresek egy másik orvost is.
Az is fura, hogy a prolaktin szintem csak egyszer nézték és kiírták a gyógyszert. Erre is rá fogok kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!