Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/979 anonim ***** válasza:
nem kellett a teszt, megjött, de alig van. nekem letroxot írt fel, kemény 145 ft a 3 havi adag. mondott vmit a doki,elküldött vizsgálatokra?
2012. ápr. 18. 05:37
 582/979 A kérdező kommentje:

szia! Annyit mondott, hogy három irányba kell elindulni. Vett 4 ampulla vért, amelyből 14 értékemet néz meg, illetve el kell menjek pajzsmirigy ultrahangra is. Ő a prolaktin szintemre gyanakszik, hogy az magas, viszont ha nagyon, akkor kell egy MRI is, amin megnézik az agyalapi mirigyemet. Mivel anyukám pajzsmirigyes így néz azt is. 32500 forintot hagytam ott, úgyhogy akkor már nézzen is. :(

Jövőhéten szerdán megyek hozzá vissza, addigra meglesz az uh eredményem és a labor is, aztán meglátjuk merre tovább. Most a gatyámat is rá fogom költeni a kivizsgálásokra, de muszáj, mert hiába jártam 4 évig sztk-ba mint tegnap kiderült az égegyadta világon nem csináltak semmit.

Sajnálom hogy megjött, annyira reménykedtem, de ne szomorkodj még én is itt tartok, (sajna csak a próbálkozásnál) Remélem mostmár hamar bebabásodunk mi is, mert már ránkférne. :)

2012. ápr. 18. 17:49
 583/979 anonim ***** válasza:
32500?? hát mit csinált ez az orvos, műtött?? úristen, ez kész rablás...
2012. ápr. 21. 19:08
 584/979 A kérdező kommentje:
csak megnézte a leleteimet és vett négy ampulla vért, amelyből 14 értéket nézet meg. Az ő óradíja 5500 forint (nem voltam egy órát) és 2500-3000 forint egy véreredmény. Ebből tevődött össze. Azóta voltam uh-on is, az is 5500, úgyhogy ez az egész elég drága mulatság lesz. Sajna a pajzsmirigyem is meg van nagyobbodva, de az uh-os azt mondta, hogy a véreredményt veszik majd alapul. Ráadásul találtak a jobb oldaliba valami göböt is. Úgyhogy nem csoda, hogy nem tudott jönni az a baba. Kíváncsi leszek milyen lesz a véreredményem. Szerdán megyek vissza a doktornőhöz, ahol megint fizethetek. Az óradíj és 2500-ért ír egy receptet. De mostmár végigcsinálom.
2012. ápr. 21. 19:56
 585/979 anonim ***** válasza:
mondtam én, hogy el kell menni, igaz, nem ilyen rablóhoz...de akkor végre nálad is elindultak a dolgok a jó irányba :)
2012. ápr. 21. 20:51
 586/979 A kérdező kommentje:

Csak azt sajnálom, hogy nem mentem hamarabb. 4 éve járok nőgyógyászhoz és mint most kiderült totál feleslegesen. Sajna a szoc.polt. jövőhónaptól vonják. Igaz ezt a pénzt is úgy spóroltam össze. Nem könnyű kijönni minimálbérből és még hitel + gyerek, rezsi egyéb kiadások.

Remélem szerdán kiderül mi a baj. Igazából nem tudom melyiknek örülnék jobban, ha találnának valamit, vagy ha negatív lenne minden. (van egy olyan érzésem, hogy minden eredményem jó lesz) és akkor megint ott a kérdés, hogy miért nem jön a baba. Szerdán jelentkezem, ha hazaértem a dokitól. :)

2012. ápr. 22. 16:04
 587/979 anonim ***** válasza:

én is imádkoztam, hogy találjon valamit, talált is..viszont most valami nincs rendben velem. még kicsit megvan, de feszül a mellem, kb duplájára nőtt, meg olyan hígabb vér jön.

mindenképp referálj ha hazaértél!! :)

2012. ápr. 22. 20:20
 588/979 A kérdező kommentje:
menj el dokihoz, ha ez több napig megmarad, hogy mi lehet. Én is meg fogom most említeni majd, hogy az elmúlt időszakban rendesen max. másfél-2 napig van meg, utána egy nap szünet és még 3-4 napig csordogálás (tisztasági elég neki), hogy ez is miért lehet? Régen megjött, tartott 5-6 napig és elmúlt. Írj ha tudsz valamit.
2012. ápr. 23. 05:51
 589/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Most értem haza. Magas a prolaktin szintem és a pajzsmirigyem is, és lehet gyulladás is a szervezetemben, de ez jelenleg kérdőjeles. Kaptam Bronhicipint a prolaktinra a pajzsmirigyre nem kaphatok még a prolaktin szintem nem rendeződik. Két hónap múlva kell visszamennem kontrollra, akkor újabb vérvételek és ha nem megy lentebb akkor MRI-t kell csinálni. Vesznek két hónap múlva inzulint, TSH-t és prolaktint is, így majd meglátjuk mi lesz. Veled mi újság?

2012. ápr. 25. 19:40
 590/979 anonim ***** válasza:
na akkor csak meglett a bajok forrása. :) a prolaktin gátolja a peteérést, szóval ez lehet a fő baj. velem semmi, érzem, hogy közeleg a peteérés, 2 naponta akciózunk. de annyira érzem a pete növekedést, hogy kisugárzik a combomba is :S
2012. ápr. 26. 15:20
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!