Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
sajnos csak akkor lehetett volna, ha most sikerült volna teherbeesnem, akkor kitolták volna a szülés időpontjáig. Ilyen a mi formánk. :(
ebbe már csak az lesz a szívás, ha jövőhónapban meg sikerül, mikor már nincs úgymond "tétje". Mindenesetre holnap kérek időpontot endos orvoshoz. Te sztk-ba mentél, vagy magándokihoz? Én utóbbin gondolkodom, mert lehet sztk-ba nem foglalkoznak úgy az emberrel csak ha fizetek érte.
én sztk-ba mentem, a házidokival írattam beutalót, az endokimnak meg elmondtam, hogy mi a helyzet. elküldte a páromat andrológiára, engem meg ahova kellett.
de most így mi lesz, kaptok legalább részletfizut a szocpolra? nem nagyon vágom, hogy van ez, mert nekünk nem jár sajnos :S
akkor lehet nekem is az sztk-ba kellene mennem? nagyon tanácstalan vagyok, mert nem igazán van 20-30 ezrem magándokira. A szoc.pol átalakul hitellé, így a 1,5 milliót amit felvettünk kamattal együtt kell visszafizessük, ami 4 évi kamattal kb. tippem szerint 1,8 millió. Ezt aztán, hogy milyen részletekben kapjuk meg, majd még csak májusban tudom meg, akkor fogják küldeni az értesítőt. Gondolom felosztják a fentmaradó 21 évre és hozzácsapják a hitelhez. Ez még hagyján, bár biztos lesz a törlesztő 65000-ről 80000, de a szívás az egészben, ha valaha is szülök még gyereket, akkor csak úgy tudom rá érvényesíteni a szoc.polt, mármint, hogy adják vissza a 1,5 milliót, ha előbb kifizetem. Tehát a kamatokat mindenképp bukom, plusz még a törlesztőrészleteket.
Lehet holnap felhívom az sztk-t és megkérdezem mikorra van időpont, ha nagyon soká,(azt olvastam hosszú a várólista) akkor bepróbálkozok magánnál.
:(( hát ez király, a szocpollal jól megszívatják az embert :( mi meg devizahitelesek vagyunk, igaz, csak japán yen, na az sem egy leányálom.
hátha nem lesznek sokan az endokrinológián. de egyszerre foglalhatnál akkor a nőgyógyászhoz is helyet, úgyis elküld hozzá is a doki, a nődoki meg utána peteérés figyelésre. a peteéréses ultrahangra viszont nálunk nem kellett beutaló. hátha neked is a tsh rendetlenkedik. :)
most váltottam munkahelyet és voltam üzemorvosnál, ahol megnézte a nőci a nyakamat is, de nem mondott rá semmit. A nődokinál februárban voltam utoljára, tudod 3 havonta járok, viszont nem tudom, hogy az sztk-hoz kell beutaló is? ha igen azt háziorvostól kell kérjem, vagy nőgyógyásztól?
eléggé tanácstalan vagyok, majd holnap meglátom, hogy kapok időpontot, mert a magándokihoz nem kell beutaló csak vinnem kell az összes papíromat, na abból van egy tucat :)
igen így kicsit szívás a szoc.pol. Mert aki nem akar másikat annál megértem, de aki akar, de nem jön össze, az meg így jár. Elég nehéz helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!